Εκπαίδευση για επαγγελματίες και εταιρείες: Ισορροπία μεταξύ Προσωπικής και Επαγγελματικής Ζωής

Εκπαιδευτικό εργαστήριο με θέμα την προώθηση της ισορροπίας μεταξύ της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των γυναικών, διοργανώνει το ΚΜΟΠ – Κέντρο Κοινωνικής Δράσης και Καινοτομίας την Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023, 14:00 – 16:00. Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, μέσω Zoom.
Η εκπαίδευση απευθύνεται σε επαγγελματίες ψυχικής υγείας, εκπαιδευτές-τριες ενηλίκων, επαγγελματίες Ανθρώπινου Δυναμικού, managers/διευθυντές-τριες και υπεύθυνους-ες τμημάτων.
Στο εργαστήριο θα καλυφθούν οι παρακάτω θεματικές:
– Ισορροπία μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής
– Ενίσχυση της ψυχικής ευημερίας
– Στρατηγικές για την εργασία εξ αποστάσεως
– Πρακτικές δραστηριότητες που μπορούν να υιοθετήσουν οι
εταιρείες/οργανισμοί για την υποστήριξη των γυναικών
Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή ΕΔΩ.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν – Απαραίτητη η προεγγραφή. Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.
Η εκπαίδευση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής πρωτοβουλίας BALANCE, η οποία υλοποιείται στην Ελλάδα από το ΚΜΟΠ. Το BALANCE στοχεύει να υποστηρίξει τις γυναίκες και τους εργοδότες τους ώστε να επιτύχουν ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής στη μετα-Covid εποχή. Σκοπός του έργου, το οποίο υλοποιείται στην Ελλάδα, την Εσθονία, τη Φινλανδία, το Βέλγιο, τη Δανία και την Ιρλανδία, αποτελεί η υποστήριξη και προώθηση της ψυχικής ευημερίας των γυναικών. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το BALANCE μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα https://projectbalance.eu/.