Pecan Cookie Day σήμερα και θα φτιάξουμε εύκολα μπισκότα για κάθε ώρα της ημέρας.
Θα χρειαστούμε:
μισό φλιτζάνι καρύδια pecan ψιλοκομμένα
μισό φλιτζάνι βούτυρο
5 κ.σ. καστανή ζάχαρη
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
1 φλιτζάνι αλεύρι (για όλες τις χρήσεις)
Πώς γίνεται:
Καβουρδίζουμε τα pecan και τα αφήνουμε να κρυώσουν. Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη. Προσθέτουμε τη βανίλια, τα pecan και το αλεύρι και χτυπάμε καλά. Πλάθουμε τα μπισκότα στο σχήμα που θέλουμε. Τοποθετούμε αντικολλητικό χαρτί σε μεγάλο ταψί και βάζουμε τα μπισκότα μας να ψηθούν σε προθερμασμένο φούρνο, σε μέτρια φωτιά. Σε περίπου 15 – 20 λεπτά (ανάλογα με τον φούρνο) θα είναι έτοιμα!