H Dyson είναι η ιδανική επιλογή για απόλυτη καθαριότητα και αέρα ανανέωσης στο σπίτι

Οι προτάσεις της Dyson για τον καθαρισμό και την ύγρανση της ατμόσφαιρας αντιμετωπίζουν σκόνη, ρύπους, ακάρεα και ιούς, προσφέροντας απόλυτη υγιεινή και καθαρό αέρα, σε μια εποχή που η ανάγκη για καθημερινή ευεξία μεταφέρεται στο σπίτι.

Το Φθινόπωρο είναι η πιο κατάλληλη εποχή για να σκεφτείτε σοβαρά την υγιεινή και την καθαριότητα του οικιακού σας περιβάλλοντος, όχι μόνο επειδή σηματοδοτεί την έναρξη της νέας σεζόν, αλλά και επειδή την εποχή αυτή διάφορα κλιματικά φαινόμενα επιδρούν αρνητικά και επιβαρύνουν την υγεία. Οι συνεχείς εναλλαγές της θερμοκρασίας, οι δυνατοί άνεμοι και η αυξημένη υγρασία που εναλλάσσεται με έντονη ξηρότητα -κάτι που βλέπουμε να συμβαίνει και φέτος- πυροδοτούν την εμφάνιση ιώσεων (π.χ. ρινοφαρυγγίτιδες, αμυγδαλίτιδες) και φυσικά, αλλεργιών, που πλήττουν το αναπνευστικό σύστημα. Φαινόμενα που εντείνονται κάθε χρόνο όλο και πιο συχνά λόγω της κλιματικής κρίσης, προκαλώντας δυσφορία, καθημερινά, σε μεγάλο μέρος του πληθυσμού. Σε αυτό το πλαίσιο, είναι ξεκάθαρη η ανάγκη για ένα υγιεινό και καθαρό περιβάλλον απαλλαγμένο από βακτήρια και αλλεργιογόνα και για καθαρό αέρα μέσα στο οικιακό περιβάλλον, χωρίς ατμοσφαιρικούς ρύπους και σκόνες.
Η σύγχρονη τεχνολογία έχει τις λύσεις και η Dyson, με τις αποκλειστικές πατέντες και τις καινοτομίες της, βάζει καθημερινά τη σφραγίδα της τόσο στο θέμα του καθαρισμού των επιφανειών από ρύπους και από σκόνες, με τις ηλεκτρικές σκούπες (Floor Care), όσο και στο θέμα του καθαρισμού του αέρα, με εξελιγμένα humidifiers και purifiers (Environmental Care).