“World of Robots” στον Ελληνικό Κόσμο

Η μεγαλύτερη έκθεση ρομποτικής στην Ευρώπη, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και παρουσιάζεται στο Κέντρο Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος” του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού. Από τις 22 Σεπτεμβρίου 2023 καλούνται μικροί και μεγάλοι να ανακαλύψουν τον κόσμο των ρομπότ προσφέροντας τους μία συναρπαστική και διαδραστική εμπειρία που θα τους μαγέψει.
Ανακαλύψτε μερικά από τα πιο διάσημα ρομπότ, όπως το Metal Alien και το WALL·E, καθώς επίσης και τα πιο γνωστά ρομπότ από τις αγαπημένες μας ταινίες blockbuster. Περιηγηθείτε στις μοναδικές εφαρμογές Εικονικής Πραγματικότητας και ζήστε μια απόλυτη εμπειρία στη μεγαλύτερη έκθεση ρομπότ που έγινε ποτέ στην Ελλάδα.
Η ρομποτική αποτελεί πια μέρος της καθημερινότητας όλων των ανθρώπων. Στην έκθεση World of Robots παρουσιάζεται η πορεία και το αποτύπωμα των ρομπότ από το ξεκίνημά τους μέχρι και σήμερα, βλέπουμε τη χρησιμότητά τους στην καθημερινή ζωή, αλλά και τη σπουδαιότητά τους στην τεχνολογία και την επιστήμη. Μικροί και μεγάλοι θα γνωρίσουν την περίφημη εξέλιξη της Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) μέσα από παραδείγματα και απλές εφαρμογές.

Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 13:00
Σάββατο 10:00 – 20:00
Κυριακή 10:00 – 19:00.