Τα MyPlanet πραγματοποίησαν παράκτιο καθαρισμό στο νησί «Πάτροκλος»!

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Είναι στο χέρι σου. Καθαρές θάλασσες για όλους» βρέθηκα κι εγώ για καλό σκοπό σε ένα νησάκι που δεν ήξερα καν ότι υπάρχει και λέγεται… Πάτροκλος! Είχα τη χαρά να συμμετάσχω στον καθαρισμό μιας πανέμορφης παραλίας!

Τα MyPlanet, η ολοκληρωμένη σειρά απορρυπαντικών και καθαριστικών της εταιρείας Rolco, στο πλαίσιο του προγράμματος «Είναι στο χέρι σου. Καθαρές θάλασσες για όλους» με γνώμονα αξίες όπως η ασφάλεια και η προστασία του περιβάλλοντος και της θαλάσσιας ζωής, πραγματοποίησαν σε συνεργασία με την Εναλεία, παράκτιο καθαρισμό στο νησί του Αργοσαρωνικού “Πάτροκλος”.

Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί την κορύφωση του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας, σε συνεργασία με τις ΜΚΟ Αρχέλων & Εναλεία, με τίτλο «Είναι στο χέρι σου. Καθαρές θάλασσες για όλους».

Ήμασταν περισσότεροι από 30 εθελοντές, ανάμεσα στους οποίους και εργαζόμενοι της Rolco, που έχοντας ως σημείο συνάντησης το Λιμάνι της Παλαιάς Φώκαιας, μεταφερθήκαμε στο νησί “Πάτροκλος” με αλιευτικά σκάφη.

Στον χρόνο που αφιερώσαμε στην παραλία, συλλέξαμε σε σάκους 650 κιλά από πλαστικά είδη και χρησιμοποιημένο αλιευτικό εξοπλισμό, προκειμένου να γίνει η διαλογή τους από το εργοστάσιο ανακύκλωσης. Είναι εντυπωσιακό ότι συνολικά, στο διάστημα των 3 μηνών του προγράμματος, έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 3.650 κιλά πλαστικού!

#myplanetgr #einaistoxerisou #katharesthalassesgiaolous #wecare