Βράβευση της ταινίας Sleepy Night Athens Bright

Το “Sleepy Night Athens Bright” σε σκηνοθεσία και σενάριο του Χρήστου Αρφάνη, μέλους της Ε.Σ.Ε και της Μαρίας Αγραπίδου, μέλους της Λέσχης Φίλων της Ε.Σ.Ε κέρδισε τρία βραβεία στον 24ο διαγωνισμό του BIMIFF – Brazil International Monthly Independent Film Festival, την 4η διαγωνιστική της Τρίτης Σεζόν του Φεστιβάλ.
Τα βραβεία είναι: “Καλύτερη Σκηνοθεσία Πειραματικής Ταινίας” για τον Χρήστο Αρφάνη και τη Μαρία Αγραπίδου, “Καλύτερο Σενάριο Πειραματικής Ταινίας” για τον Χρήστο Αρφάνη και τη Μαρία Αγραπίδου και “Καλύτερη Φωτογραφία Πειραματικής Ταινίας” για τον Χρήστο Αρφάνη.

Η σύνοψη της ταινίας είναι η εξής: Μια γυναίκα, ένας άντρας, ένας φόνος στη Φωτεινή Αθήνα ή απλώς μια ψευδαίσθηση μιας μεθυσμένης Νυσταγμένης Νύχτας;
Η ταινία έχει λάβει ακόμα τα βραβεία: Best Experimental Short Film στο Golden Lion International Film Festival, Best Actress για τη Maria Agrapidou στο Medusa Film Festival όπου και η ταινία έχει βραβευτεί στο σύνολό της με τη διάκριση Best Short Experimental. H παραγωγή είναι της Red Light Independent Films.