Ιδέες οργάνωσης και αποθήκευσης υπνοδωματίου στο νέο IKEA Live Shopping Event, με την Αθηνά Οικονομάκου

Η IKEA παρουσίασε την Πέμπτη 26.10 εύκολους και πρακτικούς τρόπους οργάνωσης και αποθήκευσης για το Υπνοδωμάτιο στο νέο IKEA Live Shopping Event. Ο Τάκης Βαρτζίκος, IKEA Product Category Manager και η Αθηνά Οικονομάκου πρότειναν και παρουσίασαν τους πολλούς και διαφορετικούς τρόπους οργάνωσης για τη δημιουργία ενός άνετου και ήρεμου χώρου χαλάρωσης και ύπνου αλλά και τις έξυπνες και λειτουργικές λύσεις που προτείνει η ΙΚΕΑ για την αποθήκευση των καλοκαιρινών μας ρούχων.
Η ομάδα της IKEA, έχοντας μελετήσει και δημιουργήσει τα κατάλληλα προϊόντα αποθήκευσης και οργάνωσης για κάθε τύπο υπνοδωματίου, παρουσίασε στο νέο IKEA Live Shopping Event συμβουλές και οδηγίες για όσους χρειάζονται καθοδήγηση ώστε να φέρουν την τάξη, την ηρεμία και την καλαισθησία στο δωμάτιό τους. Η Αθηνά Οικονομάκου ενθουσιάστηκε με όλα τα διαφορετικά προϊόντα συμμετέχοντας με το δικό της μοναδικό τρόπο στη διαμόρφωση και αξιοποίησή τους για ένα χώρο που χαρακτηρίζεται από την εργονομία.
Παρακολουθήστε το ΙΚΕΑ Live Shopping Event αφιερωμένο στην Οργάνωση του Υπνοδωματίου, στο IKEA.gr και επωφεληθείτε από μία προσφορά-έκπληξη για λίγες
μέρες ακόμα.