It’s the most wonderful Guinness pint of the year!

Το πιο μαγικό Guinness pint της χρονιάς είναι σίγουρα αυτό των Χριστουγέννων!
Και φέτος για ακόμη μια χρονιά, η Guinness μας καλεί να το απολαύσουμε και μας χαρίζει πλούσια δώρα.

Ο «μαύρος χρυσός»!
Η GUINNESS® δεν είναι απλά μια μαύρη μπίρα! Είναι μια stout – η Νο 1 μαύρη Stout σε όλο τον κόσμο! 

Η συνταγή της επιτυχίας
Tα χαρακτηριστικά που κάνουν την μπίρα Guinness να ξεχωρίζει από κάθε άλλη μπίρα είναι: ➤ O κρεμώδης αφρός,
➤ Το μαύρο ρουμπινί χρώμα,
➤ Η βελούδινη και απόλυτα ισορροπημένη γεύση και
➤ Tο άρωμα από το καβουρδισμένο κριθάρι!

H Guinness είναι Nitrogenated, δηλαδή περιέχει άζωτο, που της χαρίζει τόσο βελούδινο και χαρακτηριστικό αφρό.


Η παγκόσμια καινοτομία που απογειώνει την απόλαυση

Το διάσημο widget αποτελεί την παγκόσμια καινοτομία Guinness® χάρη στην οποία μπορούμε να απολαμβάνουμε μια βαρελίσια Guinness® με τον βελούδινο κρεμώδη αφρό της ακόμα και στο σπίτι.

H μπίλια (widget) είναι ένα πλαστικό σφαιρίδιο που επιπλέει στο κουτάκι GUINNESS® Draught 440ml. Έτσι, κάθε φορά που ανοίγουμε ένα κουτί GUINNESS® Draught, μια μικρή ποσότητα μπίρας και αζώτου, που είναι παγιδευμένη στην μπίλια, απελευθερώνεται και δημιουργεί ανάδευση στην μπίρα.

Με αυτό τον τρόπο δημιουργείται ο περίφημος κρεμώδης αφρός της GUINNESS®, αντίστοιχος με αυτόν, που απολαμβάνει κάποιος όταν πίνει ένα ποτήρι βαρελίσιας GUINNESS® που έχει σερβιριστεί σε μια pub ή σε ένα bar! Φέτος, η Guinness μας καλεί να γιορτάσουμε ξανά με φίλους και αγαπημένους, τσουγκρίζοντας το πιο απολαυστικό και τέλεια σερβιρισμένο ποτήρι Guinness Draught.

Έτσι, αυτόν τον Δεκέμβρη, σε επιλεγμένα bars & pubs σε όλη την Ελλάδα, μπορούμε να απολαύσουμε την αγαπημένη stout Guinness Draught ή την Guinness IPA, κερδίζοντας παράλληλα αυθεντικά χριστουγεννιάτικα δώρα Guinness με κάθε pint!

info
Ακολουθήστε την Guinness στο Facebook, για να δείτε την ολοκληρωμένη λίστα των events και διαλέξτε αυτό στο οποίο θα ζήσετε τη μοναδική Xmas μαγεία Guinness!
Αλκοολικός Βαθμός: 4,2%