Το Δεκαράκι ξεδίπλωσε και φέτος τον μοναδικό του χαρακτήρα στην έκθεση «Ελληνικό Απόσταγμα»

Για ακόμα μια χρονιά όσοι βρέθηκαν στο περίπτερο του Μονοποικιλιακού Τσίπουρου
Δεκαράκι, στο πλαίσιο της έκθεσης ”Ελληνικό Απόσταγμα”, είχαν την ευκαιρία να γευτούν και τις προτάσεις από το Δεκαράκι, το Δεκαράκι Μοσχάτο, το Δεκαράκι Μαλαγουζιά και το Δεκαράκι Ροδίτη αλλά και να μάθουν τα πάντα γύρω από αυτά.
Οι «φίλοι» του τσίπουρου Δεκαράκι μυήθηκαν στα γευστικά χαρακτηριστικά του κάθε
Δεκαράκι και διαπίστωσαν από κοντά γιατί είναι δικαιωματικά ο βασιλιάς στη γεύση και
παράδοση. Χάρη στον μονοποικιλιακό τους χαρακτήρα, το Δεκαράκι Μοσχάτο, Μαλαγουζιά και Ροδίτης, προσλαμβάνουν στο μέγιστο τα γευστικά και αρωματικά χαρακτηριστικά της
αντίστοιχης εκλεκτής ποικιλίας στέμφυλων από την οποία προέρχονται και ξεχωρίζουν για
τον διακριτό τους χαρακτήρα.