Εγκαίνια των νέων χώρων των Παιδικών Χωριών SOS στην Πάτρα με την πολύτιμη υποστήριξη δωρητών

Τα Παιδικά Χωριά SOS, συνεχίζοντας την έμπρακτη δέσμευσή τους και συμβολή σε θέματα ενδυνάμωσης ευάλωτων οικογενειών και παιδιών, εγκαινίασαν τη Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου τους νέους χώρους του Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας και του Κέντρου Μαθησιακής και Παιδαγωγικής Υποστήριξης της Πάτρας, ένα έργο που πραγματοποιήθηκε με δωρεά της εταιρίας “Air Windmill Energy SA”, με σκοπό τη στήριξη ακόμη περισσότερων παιδιών και των οικογενειών τους στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας.

Η ανακαίνιση των χώρων δημιούργησε επιπλέον αίθουσες εκπαίδευσης, λογοθεραπείας, ειδικής αγωγής, εξασφαλίζοντας την ακόμη πιο αναβαθμισμένη και ποιοτική στήριξη στην τοπική κοινωνία. Με τη σημαντική στήριξη των δωρητών και υποστηρικτών του, τα Παιδικά Χωριά SOS συνεχίζουν να παρέχουν ένα ακόμη πιο ασφαλές και λειτουργικό εκπαιδευτικό περιβάλλον.

Στα εγκαίνια μίλησαν ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος, Μπονάνος Χαράλαμπος, ο Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του Πανεπιστημίου Πατρών, Δρ. Δρίτσας Ιωάννης, ο Γενικός Διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS, Γιώργος Πρωτόπαπας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της “Air Windmill Energy SA”, Απόστολος Μόσχοβος, στον οποίο απονεμήθηκε η πλακέτα του «Φίλου και Ευεργέτη» για την εξαιρετικής σημασίας χορηγία της εταιρίας και η Υπεύθυνη των Προγραμμάτων Πελοποννήσου των Παιδικών Χωριών SOS, Κατερίνα Παπαθεοφίλου.