Δήμος Αθηναίων: Καλοκαιρινά Camps για μαθητές δημοτικού

Οι εγγραφές ξεκινούν σήμερα!

Το φετινό καλοκαίρι στον Δήμο Αθηναίων αρχίζει με τα καλοκαιρινά camps του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεoλαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) στα αθλητικά κέντρα Ρουφ, Γουδή και Γκράβας!

Από τις 17 Ιουνίου έως και τις 26 Ιουλίου 2024, μαθητές δημοτικού, που έχουν γεννηθεί από το 2012 έως το 2017, θα δοκιμάσουν τις ικανότητές τους σε όλα τα ολυμπιακά αθλήματα που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα και θα συμμετέχουν σε δραστηριότητες που συνδυάζουν την άθληση με την ψυχαγωγία, προάγουν την ομαδικότητα, τον σεβασμό, την υπευθυνότητα και ενισχύουν την αυτοπεποίθησή των παιδιών. Επιπλέον, θα γνωρίσουν ποια είναι η σωστή αθλητική συμπεριφορά και θα αντιληφθούν τις βασικές αρχές των αθλημάτων.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα των εγγραφών, www.opandacamps.gr, ανοίγει 28/5 στις 10:00 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Φέτος, για πρώτη φορά, θα λειτουργήσει μόνο για την πρώτη περίοδο στο Αθλητικό Κέντρο Γουδή, ένα πιλοτικό πρόγραμμα ΑμεΑ και θα αφορά ένα τμήμα με άτομα υψηλής λειτουργικότητας, εντασσόμενο σε ήδη εφαρμοσμένα Ειδικά Προγράμματα ΑμεΑ του ΟΠΑΝΔΑ.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την υποβολή αιτήσεων είναι να έχει προηγηθεί η δημιουργία λογαριασμού στη σελίδα https://www.opandacamps.gr, μέσω της οποία θα υποβληθούν και οι αιτήσεις ηλεκτρονικά.