Εντυπωσίασαν οι δημιουργίες Celia Kritharioti στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Κινηματογράφου στις Κάννες

Οι μοναδικές δημιουργίες Celia Kritharioti έκλεψαν τις εντυπώσεις στο 77 ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στις Κάννες, που διεξάγεται φέτος από τις 14 μέχρι και τις 25 Μαΐου στη νότια Γαλλία.
Η Βίκυ Καγιά, η Δούκισσα Νομικού και το γνωστό μοντέλο Emma Todt μαγνήτισαν τα βλέμματα μέσα σε μοναδικές δημιουργίες του γνωστού οίκου, στην πρεμιέρα της ταινίας “Megapolis” που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ.
Με ένα εντυπωσιακό strapless μαύρο φόρεμα Celia Kritharioti εμφανίστηκε η Βίκυ Καγιά, το οποίο αναδείκνυε μοναδικά το καλλίγραμμο σώμα της. Το φόρεμα ήταν φτιαγμένο από μαύρο ταφτά και ήταν κοντό μπροστά, με μακριά ουρά στο πίσω μέρος του και έντονους όγκους στο πλάι.
Η Δούκισσα Νομικού έλαμψε μέσα σε μία μαύρη δημιουργία Celia Kritharioti με έντονα cut outs και ανοιχτή πλάτη. Το φόρεμα αγκάλιαζε ιδανικά τη σιλουέτα της, ενώ η Δούκισσα Νομικού επέλεξε να το συνδυάσει με ασημένια κοσμήματα και αξεσουάρ, και makeup σε φυσικούς τόνους.
Το διάσημο μοντέλο Emma Todt επέλεξε ένα λαμπερό φόρεμα Celia Kritharioti, με strapless ασημένιο μπούστο, εντυπωσιακό μαύρο τελείωμα και στενή μέση.