Μπασκετική πανδαισία στο Stoiximan AegeanBall Festival

Το μεγαλύτερο FIBA 3X3 μπασκετικό γεγονός της χώρας, το Stoiximan AegeanBall Festival προετοιμάζεται για την 6 η χρονιά του και θα υλοποιηθεί στις 28-30 Ιουνίου 2024, στη Σύρο, μπροστά από το εμβληματικό Δημαρχιακό Μέγαρο της Ερμούπολης. H Αρχόντισσα των Κυκλάδων, θα φιλοξενήσει κορυφαίους αθλητές του παγκόσμιου μπάσκετ, μικρούς και μεγάλους λάτρεις του αθλήματος, ερασιτέχνες και επαγγελματίες και σημαντικές προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό χώρο, με την υπογραφή του ρέκορντμαν της Ευρωλίγκα Γιώργου Πρίντεζη.
Η διοργάνωση έκανε την επίσημη παρουσίασή της για τη φετινή χρονιά με τη συνέντευξη Τύπου που έγινε στον χώρο της Ατράκτου, παρουσία του εμπνευστή της, του διεθνή μπασκετμπολίστα Γιώργου Πρίντεζη, του Δημάρχου Σύρου-Ερμούπολης, κ. Αλέξανδρου Αθανασίου, του Co-Founder της Progame, κ. Γιάννη Λάσκαρη και της Corporate Responsibility Senior Manager της Stoiximan, κας. Ιωάννας Κοζαδίνου.
Ο οικοδεσπότης του Stoiximan AegeanBall Festival Γιώργος Πρίντεζης που πρωταγωνίστησε για σχεδόν δύο δεκαετίες στον χώρο του μπάσκετ με τις επιδόσεις του και πάνω απ’ όλα με το ήθος του, δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους διοργανωτές και όλους τους χορηγούς που στηρίζουν την προσπάθεια αυτή μέχρι σήμερα. Η διοργάνωση δεν αφορά μόνο το μπάσκετ, προωθεί τον υγιή αθλητισμό και έχει κοινωνικά οφέλη. Είναι ένα τουρνουά που έχει τεράστια σημασία για το νησί και τα παιδιά που έρχονται κοντά στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης και σε αθλητές που δεν έχουν την ευκαιρία να δουν από μόνα τους. Είναι μια πραγματική γιορτή του μπάσκετ. Σας περιμένουμε όλους στη Σύρο και σας ευχόμαστε να περάσετε ένα πολύ όμορφο τριήμερο».

Αν θέλεις να ζήσεις τη μοναδική εμπειρία του Stoiximan AegeanBall Festival 2024, να συναντήσεις ή ακόμη και να αντιμετωπίσεις τα ινδάλματά σου, φτιάξε την ομάδα σου και δήλωσε συμμετοχή εδώ.