Το Spetsathlon γιόρτασε τα 10 χρόνια του με ρεκόρ συμμετοχών

Στιγμιότυπο δρομικού αγώνα 5Κ

Με ένα τριήμερο γεμάτο αθλητισμό και δράση το Spetsathlon γιόρτασε την 10 η διοργάνωσή του στο νησί των Σπετσών.

Το κορυφαίο event υποδέχθηκε τους χιλιάδες φίλους του, σκορπίζοντας χαμόγελα, αδρεναλίνη και δυνατές συγκινήσεις. Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία σε όλα τα αγωνίσματα, σημειώνοντας ρεκόρ εγγραφών, αλλά και νέων συμμετοχών με αθλητές να δοκιμάζουν για πρώτη φορά τις δυνατότητές τους, επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο το μότο της διοργάνωσης «Νίκη είναι η συμμετοχή».
Από τη μεγάλη γιορτή του αθλητικού τουρισμού, που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Δήμου Σπετσών, δεν έλειψαν όπως ήταν αναμενόμενο κορυφαίοι πρωταθλητές, αλλά και σπουδαίοι ερασιτέχνες αθλητές που σημείωσαν εξαιρετικές επιδόσεις. Την διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κα. Δόμνα Μιχαηλίδου, η Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας κα. Σοφία Ζαχαράκη, ο Υφυπουργός Υγείας κ. Μάριος Θεμιστοκλέους, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Γιώργος Μαυρωτάς, η Δήμαρχος Σπετσών κα Ευγενία Φραγγιά και ο Πρόεδρος της Τριαθλητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, Χρήστος Γείτονας. Παρόντες όπως πάντα στη ξεχωριστή αυτή προσπάθεια, η τοπική κοινωνία, οι εθελοντές και η οργανωτική επιτροπή, που δημιούργησαν τις κατάλληλες συνθήκες και έδωσαν μια ξεχωριστή πνοή στη διοργάνωση.

Στιγμιότυπο δρομικού αγώνα 5Κ

Η εμβληματική πλατεία Ποσειδωνίου μεταμορφώθηκε σε έναν αγωνιστικό χώρο από το απόγευμα της Παρασκευής με την αψίδα της Under Armour να είναι έτοιμη να υποδεχθεί στη γραμμή της εκκίνησης τους χιλιάδες συμμετέχοντες που κατέφθασαν στο νησί δια θαλάσσης, αλλά και για πρώτη φορά δια αέρος, με τα ελικόπτερα της Fly Hoper που κατέκλυσαν τον εναέριο χώρο των Σπετσών.

Στιγμιότυπο κολυμβητικών αγώνων