WOMEN IN POLITICS & COMMUNICATION Μία βραδιά αφιερωμένη στις γυναίκες πολιτικούς, δημοσιογράφους & επικοινωνιολόγους

Δόμνα Μηχαηλίδου, Κώστας Λασκαράτος

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη εκδήλωση στην Ελλάδα Women In Politics & Communication αφιερωμένη στις Γυναίκες πρωταθλήτριες στον πολιτικό στίβο και τις Επαγγελματίες στο ευρύτερο πεδίο της επικοινωνίας που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο NYX Athens με παρουσιάστρια τη δημοσιογράφο του Alpha, Ναταλία Αργυράκη.
Στόχος η δημιουργία ενός χώρου συζήτησης και ανταλλαγής ιδεών όπου οι γυναίκες πολιτικοί, δημοσιογράφοι και επικοινωνιολόγοι συναντήθηκαν, μοιράστηκαν εμπειρίες και ιδέες για την προώθηση της γυναικείας συμμετοχής και επιρροής σε αυτούς τους τομείς. Ένα απόγευμα ανέδειξε τον ρόλο των γυναικών στην πολιτική και την επικοινωνία και την προώθησης της ισότητας των φύλων σε αυτούς τους τομείς.
Η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Δόμνα Μιχαηλίδου, σε μία τετ α τετ συνάντηση με το δημοσιογράφο της ΕΡΤ, Κώστα Λασκαράτο, υπογράμμισε την ανάγκη για περισσότερες γυναίκες στην πρώτη γραμμή ΚΑΙ στην εργασία.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με τις τιμητικές διακρίσεις 3 γυναικών που τα μέλη του οργανισμού ξεχώρισαν με κριτήριο τη συνολική σταδιοδρομία, το έργο και τα επιτεύγματα τους σε πολιτικά, επικοινωνιακά και κοινωνικά θέματα:
● Αλεξάνδρα Πιστοφίδου, Πρόεδρος Αυστριακής Επιτροπής για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα
● Ευγενία Αναστασιάδου, Υπεύθυνη Επικοινωνίας Κοινωφελούς Ιδρύματος Ευγενία Αναστασιάδου Σμυρναίου
● Γεωργία Παράσχου, Ιδρύτρια HUMANITY Greece.