2 + 1 Makeup Summer Trends που ξεχωρίσαμε

Kαλοκαιρινά πάρτι, συναυλίες και events είναι μέσα στο πρόγραμμα! Ποιο make up trend θα υιοθετήσετε για τις εμφανίσεις σας;

Η ομάδα των SayYessers σας προτείνει τρία trends που θα ομορφύνουν τις μέρες και τις νύχτες σας…

Sunset Colors

Κάτι από ηλιοβασίλεμα στο πρόσωπό μας… Διαχρονικά ωραίο μακιγιάζ. Η τάση φέτος είναι τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος να αγκαλιάσουν τα χείλη, τα μάτια και τα ζυγωματικά μας. Αντλήστε έμπνευση λοιπόν από τα sunset colors και επιλέξετε αποχρώσεις πορτοκαλί, κόκκινες, μπρονζέ, χρυσοκίτρινες, ροζ, μωβ… Ανάλογα με τη διάθεση και την περίσταση μπορείτε να κινηθείτε από ένα διακριτικό μέχρι ένα έντονο και τολμηρό μακιγιάζ.



Colorful Winged Eyeliner

Το καλοκαίρι είναι συνώνυμο του χρώματος και αυτό δεν γίνεται να μην φανεί και στο μακιγιάζ μας. Εξερευνήστε προϊόντα στα οποία πρωταγωνιστεί το έντονο χρώμα. Το eyeliner μπορεί να δώσει το στίγμα του στο μακιγιάζ μας και να φέρει φρεσκάδα, νεανικότητα, λάμψη και ζωντάνια σε κάθε μας look.

Source: @kylanrhianna.makeup

Pearl Skin

Το καλοκαίρι είναι η εποχή της λαμπερής επιδερμίδας. Φέτος όμως η τάση μας προκαλεί να στραφούμε σε πιο ψυχρούς τόνους. Επιλέγουμε μαργαριταρένιες και ιριδίζουσες αποχρώσεις για να δώσουμε λάμψη στο δέρμα μας και νότες φρεσκάδας και ρομαντισμού. Μπορείτε να τονίσετε τα μάτια σας με σκιές που χαρίζουν έντονη λάμψη και να προτιμήσετε υγρό highlighter για εφέ “αστραφτερής” επιδερμίδας.