Bad Boys – Ride or Die: Τα «Κακά Παιδιά» επιστρέφουν στον Κινηματογράφο

Η νέα ταινία Bad Boys: Ride or Die κάνει πρεμιέρα σήμερα 6 Ιουνίου 2024.

Μετά την επιτυχία του Bad Boys for Life από το πρώτο Σαββατοκύριακο κυκλοφορίας του στο box office, η Sony ανακοίνωσε σχέδια για την τέταρτη ταινία, με τον Chris Bremner να επιστρέφει για να γράψει το σενάριο.

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν στις 3 Απριλίου 2023, στην Ατλάντα της Τζόρτζια και στο Μαϊάμι της Φλόριντα. Στις 22 Μαΐου 2023, το TMZ κυκλοφόρησε αποσπάσματα από τα παρασκήνια με τον Will Smith και τον Martin Lawrence που γυρίζουν σκηνές της ταινίας στην Ατλάντα. Τα γυρίσματα διακόπηκαν τον Ιούλιο λόγω της απεργίας του Σωματείου Ηθοποιών Αμερικής (SAG-AFTRA), ενώ ολοκληρώθηκαν τελικά στις 4 Μαρτίου του 2024.

Η επίσημη περίληψη του Bad Boys: Ride or Die είναι η εξής: “Όταν ο αρχηγός Hoard (Joe Pantoliano) κατηγορείται για συνεργασία με καρτέλ ναρκωτικών για πολλά χρόνια, τα «Κακά Παιδιά» (Will Smith & Martin Lawrence) ορκίζονται να αποκαταστήσουν την αδικία σε βάρος του. Αλλά όσο πλησιάζουν την αλήθεια, ο Mike και ο Marcus παγιδεύονται οι ίδιοι και καταλήγουν φυγάδες και επικηρυγμένοι από τα καρτέλ. Με την αστυνομία να τους καταδιώκει, τα καρτέλ και τις συμμορίες του Μαϊάμι να τους έχουν στοχοποιήσει, τι τους απομένει να κάνουν;”

Τη σκηνοθεσία έχουν αναλάβει οι Adil & Bilall, ενώ παίζουν οι Will Smith, Martin Lawrence, Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig, Paola Nuñez, Eric Dane, Ioan Gruffudd, Jacob Scipio, Melanie Liburd, Tasha Smith, Tiffany Haddish, Joe Pantoliano.

Πηγές
https://www.imdb.com/title/tt4919268/

https://www.hollywoodreporter.com/movies/movie-news/bad-boys-4-works-1269915/
https://www.indiewire.com/2020/01/bad-boys-4-sequel-will-smith-martin-lawrence-1202204317/
https://www.cbr.com/will-smith-update-bad-boys-4-photo/
https://www.thewrap.com/sag-aftra-strike-movies-affected-deadpool-3-mi8/
https://www.tmz.com/2023/05/22/will-smith-martin-lawrence-bad-boys-4-filming-scene-shoot-out-set-video/

Bad Boys 4


https://www.backstage.com/resources/detail/productionlisting/bad-boys-4-87660/

Χρήστος Αρφάνης
Ο Χρήστος Αρφάνης (αγγλικά: Christos Arfanis) γεννήθηκε στις 26 Φεβρουαρίου στην Αθήνα, Ελλάδα. Είναι Έλληνας σκηνοθέτης, σεναριογράφος - μέλος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος - και παραγωγός ταινιών, καθώς επίσης και αρθρογράφος ψυχαγωγίας. Άρθρα του για τον Κινηματογράφο δημοσιεύονται στην Πολιτιστική στήλη του Επιστημονικού Περιοδικού του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά. Ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής του 6ου Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου «Ανατομία Εγκλήματος και Τρόμου» (Anatomy Crime and Horror International Film Festival) και του 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Μαραθώνιος ταινιών (Athens Marathon International Film Festival). Δραστηριότητες: 2023 - σήμερα Μέλος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος 2022 - σήμερα Αρχισυντάκτης και Αρθογράφος για το Say Yes to the Press (website + digital magazine) 2020 - σήμερα Αρχισυντάκτης και Αρθογράφος για το Entertainment News Greece (website) 2021 - 2023 Αρχισυντάκτης και Αρθρογράφος για το Art News by Glass Tee (website) 2020 - 2022 Αρχισυντάκτης και Αρθρογράφος για το Three Pixels Lab (website).