Ένα “πρόβατο” πρωταγωνιστεί στην έκθεση του Evangelion Studio στο Electra Art space by SKOUFA Gallery

Το Evangelion Studio παρουσιάζει στην γκαλερί Electra Art space by Skoufa Gallery από τις 18 έως 29 Ιουνίου την ατομική έκθεση «Ελληνικότητα και Σουρεαλισμός» με θέμα την ελληνική λαϊκή παράδοση υπό μια σουρεαλιστική οπτική.

Το Evangelion Studio, χαρακτηρίζεται για τον σχεδιασμό έργων σύγχρονης τέχνης με βάση το Bauhaus και τον Σουρεαλισμό. Στην έκθεση η καλλιτέχνις Βάγγω Καβρουλάκη παρουσιάζει μια σειρά χρηστικών αντικειμένων και πινάκων που χαρακτηρίζονται για την ελληνικότητά τους, ιδωμένη μέσα από μια ανατρεπτική ματιά.

Κεραμικοί «Πετεινοί» και βάζα, καθώς κι ένα κάθισμα «Πρόβατο» ως συνέχεια της πολυθρόνας «Λάμα» σε φυσικό μέγεθος ντυμένο με τις βασικές αποχρώσεις του Μπαουχάους, γίνεται το επίκεντρο της έκθεσης με τον επισκέπτη να αποτελεί μέρος της.

Ανάμεσα στα νέα έργα και οι χαρακτηριστικοί πίνακες ∙ φωτογραφίες ζωγραφισμένες με γεωμετρικές πινελιές και επιπρόσθετα φώτα nano-led σε σημεία που «ζωντανεύουν» τον πίνακα αλλά και τα πολυμορφικά νέον φωτιστικά που χρησιμοποιούνται είτε ως γλυπτά είτε ως πίνακες. Η είσοδος στην έκθεση είναι ελεύθερη.