Ευεξία, Μακροζωία, Γαστρονομία στο Navarino Challenge 2024

Διευθύνων Σύμβουλος ActiveMedia Group, κ. Άκης Τσόλης / photo by Zagas Photography @ Navarino Challenge

Το μεγαλύτερο multi-sport event παρουσίασε τις φετινές του δράσεις

Το event αθλητικού τουρισμού και ευεξίας Navarino Challenge επιστρέφει για 12η χρονιά, στις 18-20 Οκτωβρίου 2024 στην Costa Navarino και την Πύλο. Με το παγκόσμιο μήνυμα «ο αθλητισμός ενώνει», η διοργάνωση παρουσίασε με κάθε επισημότητα τις πάνω από 55 δράσεις που περιλαμβάνονται στο φετινό πρόγραμμα της και θα πραγματοποιηθούν σε δύο από τα τέσσερα ξενοδοχεία του προορισμού, το W Costa Navarino και το The Westin Resort Costa Navarino.

Η συνέντευξη Τύπου του Navarino Challenge, φιλοξενήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, κ. Γιώργου Μαυρωτά, του Δήμαρχου Πύλου-Νέστορος, κ. Παναγιώτη Καρβέλα, του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Πελοποννήσου, κ. Αθανάσιου Μιχελόγγονα, πρεσβευτών όπως οι Κωνσταντίνος Καρνάζης, Κώστας Κατσουράνης, Μιχάλης Τριανταφυλλίδης, Γεωργία Καλτσή, Γιώργος Λαζαρίδης, χορηγών της διοργάνωσης καθώς επίσης, δημοσιογράφων και εκπροσώπων του Τύπου. Την παρουσίαση της συνέντευξης Τύπου ανέλαβε ο έγκριτος δημοσιογράφος, Στέφανος Αβραμίδης.

Την εκδήλωση χαιρέτησε μέσω βίντεο η Υπουργός Τουρισμού, κα. Όλγα Κεφαλογιάννη η οποία μεταξύ άλλων ανέφερε: «Το Navarino Challenge είναι ένας θεσμός που προάγει τον αθλητισμό, την υγεία και τον πολιτισμό με πλήθος δράσεων που έχουν ως φόντο την πανέμορφη Μεσσηνία και τις εγκαταστάσεις της Costa Navarino, ενός πρωτοπόρου, σε παγκόσμιο επίπεδο, προορισμού φιλοξενίας που εγγυάται μια αξέχαστη εμπειρία σε θεατές και συμμετέχοντες. Η διοργάνωση συγκεντρώνει στοιχεία που μπορούν να συμβάλουν σε μία ήπια και βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη. Θα ήθελα να συγχαρώ τους διοργανωτές που για πάνω από μια δεκαετία εργάζονται για να αναδείξουν το Navarino Challenge σε ένα γεγονός διεθνούς απήχησης». Διαβάστε περισσότερα εδώ.