Haralas x Hautes Grecians: Μία συνάντηση κορυφής για την ελληνική μόδα

Η ιστορική εταιρεία υποδημάτων Haralas, συνώνυμη της υψηλής αισθητικής και φινέτσας, βαδίζει με τόλμη και ανανεωμένη ενέργεια στη καλοκαιρινή σεζόν, βάζοντας την υπογραφή της στη φετινή διοργάνωση των Hautes Grecians. Στον μεγαλύτερο θεσμό Υψηλής Ραπτικής στην Ελλάδα που διοργανώθηκε για 6η χρονιά, η Haralas συνέβαλε καταλυτικά απογειώνοντας τις εντυπωσιακές δημιουργίες των καταξιωμένων Ελλήνων σχεδιαστών Rianna & Nina και Γιάννη Λάσκου με υποδήματα της Haralas Collection.
Στον καθιερωμένο πλέον θεσμό για την ελληνική μόδα, η συνέργεια της Haralas με τους εν λόγω σχεδιαστές ανέδειξε το άψογο αποτέλεσμα που φέρει η συνάντηση της παραδοσιακής ελληνικής υποδηματοποιίας με τις σύγχρονες τάσεις της μόδας και της υψηλής ραπτικής. Τα μοντέλα βάδισαν στην πασαρέλα με απαράμιλλο στυλ, φορώντας υποδήματα με την υπογραφή Haralas, που συμπλήρωναν μοναδικά τα εμπνευσμένα κομμάτια των σχεδιαστών.
Εκτός από τη δυναμική της παρουσία στην πασαρέλα, η Haralas δημιούργησε ένα ειδικά διαμορφωμένο corner χαρίζοντας στους παρευρισκόμενους ένα sneak peek των καλοκαιρινών συλλογών και των τάσεων που καθορίζουν την τρέχουσα σεζόν.