Η μπύρα ΝΗΣΟΣ παρούσα στους αγώνες ανοιχτής θαλάσσης του ΠΟΙΑΘ

Athens Trophy 2024 ©AleN Photography/ Nikos Alevromytis

Η μπύρα ΝΗΣΟΣ, πρεσβευτής της Τήνου, των ελληνικών νησιών και της Ελλάδας και παράλληλα άρρηκτα συνδεδεμένη με τη θάλασσα και την ιστιοπλοΐα, υποστηρίζει ένθερμα και φέτος τους αγώνες του Πανελληνίου Ομίλου Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης (ΠΟΙΑΘ).
Συγκεκριμένα, η ΝΗΣΟΣ ήταν χορηγός στο «14 ο Athens Trophy 2024», που πραγματοποιήθηκε 18-19 και 25-26 Μαΐου, χαρίζοντας στους συμμετέχοντες μοναδικές
στιγμές ευχαρίστησης, ενώ ο ιδιοκτήτης της, κ. Αλέξανδρος Κουρής, βράβευσε τα
πληρώματα που διακρίθηκαν στην ξεχωριστή τελετή απονομής, στην έδρα του Ομίλου.
Παράλληλα, η αγαπημένη μπύρα των Κυκλάδων ήταν παρούσα και στην απονομή επάθλων του «11 ου Posidonia Cup 2024», προσφέροντας την αυθεντική, βραβευμένη της γεύση σε όλους τους συμμετέχοντες της διοργάνωσης.
Πλέον, η μπύρα ΝΗΣΟΣ ετοιμάζεται να «σαλπάρει» και τον Ιούλιο, ως επίσημος υποστηρικτής των επόμενων δύο μεγάλων διοργανώσεων του ΠΟΙΑΘ. Συγκεκριμένα, θα είναι παρούσα τόσο στο διεθνές «AEGEAN 600», που θα διεξαχθεί 7-13 Ιουλίου, όσο και στο κλασικό «61 ο Ράλλυ Αιγαίου», το οποίο φέτος θα πλεύσει προς την πρωτεύουσα των Κυκλάδων, την αρχοντική Σύρο, μεταξύ 20-29 Ιουλίου.
Με αφετηρία την Τήνο και τις Κυκλάδες και με έμπνευση τους αναζωογονητικούς τους ανέμους και τα τιρκουάζ νερά του Αιγαίου, η μπύρα ΝΗΣΟΣ δεν θα μπορούσε να λείπει από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις ιστιοπλοΐας ανοιχτής θαλάσσης στη χώρα μας, που ταυτόχρονα είναι γνωστές σε όλον τον κόσμο!