KYKNOS: Νέες, Εύχρηστες Top Down Συσκευασίες Premium και Light Μαγιονέζας

Η ΚΥΚΝΟΣ Α.Ε. εμπλουτίζει τη γκάμα της με τις νέες συσκευασίες Top Down για τις μαγιονέζες Premium και Light. Αυτές οι καινοτόμες συσκευασίες επιτρέπουν στους καταναλωτές να απολαμβάνουν την αγαπημένη τους μαγιονέζα με άνεση και ευκολία μέχρι την τελευταία σταγόνα, διασφαλίζοντας τη μέγιστη απόλαυση χωρίς σπατάλη.
Η KYKNOS ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ PREMIUM Top Down χαρακτηρίζεται από την πλούσια, κρεμώδη υφή της και τη λαχταριστή γεύση που προσδίδει αυθεντική απόλαυση σε κάθε πιάτο και δημιουργία. Από την άλλη, η KYKNOS ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ LIGHT Top Down, με σχεδόν 60%
λιγότερα λιπαρά, αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν να προσέχουν τη γραμμή τους χωρίς να κάνουν συμβιβασμούς στη γεύση και την απαλή υφή.
Παρασκευασμένες από αγνά συστατικά, με κρόκους ελληνικών αυγών και χωρίς γλουτένη, οι μαγιονέζες της ΚΥΚΝΟΣ αποτελούν την τέλεια συνοδεία για κάθε φαγητό. Από απλά τοστάκια και σάντουιτς έως πιο σύνθετες συνταγές όπως club sandwiches, tacos, tortillas, δροσερές σαλάτες και πιάτα με ψάρι ή κρέας, οι μαγιονέζες της ΚΥΚΝΟΣ απογειώνουν τη γεύση κάθε δημιουργίας.