MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2024 από την ΔΕΗ_Η μεγαλύτερη μουσική γιορτή της χώρας έκανε ξανά την ανατροπή με ένα εντυπωσιακό viral show!

Ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΚΛΩΝΗΣ, Ο APON KAI Η ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΤΟΥΕΤΟ

Τα MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2024 από την ΔΕΗ συμπλήρωσαν φέτος 21 χρόνια και για ακόμα μία χρονιά παρουσίασαν, την Τετάρτη 19 Ιουνίου στο κατάμεστο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do, ένα εντυπωσιακό viral show που δημιουργεί τις νέες τάσεις στη μουσική, αναδεικνύει τους καλύτερους καλλιτέχνες του σήμερα και παρουσιάζει τα ταλέντα του αύριο.

Τα φετινά Mad Video Music Awards από την ΔΕΗ συνδύασαν φέτος την αγάπη για τη μουσική με την αγάπη για τον πλανήτη που μας φιλοξενεί. Με τη στήριξη του μεγάλου χορηγού, τη ΔΕΗ, για τέταρτη συνεχή χρονιά, τα Mad VMA απέκτησαν πράσινο πρόσημο και έδωσαν μια μεγάλη αγκαλιά στο περιβάλλον με τις δράσεις τους.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, μια μέρα νωρίτερα από τη βραδιά της απονομής, το MAD VMA Village Festival από την ΔΕΗ, το πράσινο «χωριό» των βραβείων, υποδέχτηκε το κοινό, στον εξωτερικό χώρο Tae Kwon Do, σε μία μοναδική MAD εμπειρία. Με δωρεάν είσοδο, όλοι όσοι βρέθηκαν στο MAD VMA Village Festival από την ΔΕΗ είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε all-day events, δράσεις με green vibes, fun workshops και inspirational talks από τους πιο hot superhosts, και να παίξουν παιχνίδια μέχρι τελικής πτώσης! Αποκορύφωμα του φεστιβάλ, η μεγάλη MAD συναυλία με το απόλυτο icon, την Anastasia, το βράδυ της Τρίτης, που ξεσήκωσε το κοινό, αλλά και το καλύτερο κλείσιμο του διημέρου, την Τετάρτη 19 Ιουνίου, το after party των βραβείων, με DJ τον Αντώνη Δημητριάδη!