Νέες Βραβεύσεις για τα Pet City στα Loyalty και Internal Communication & Employee Engagement Awards 2024

Τα Pet City συνεχίζουν να πρωτοπορούν στην καινοτομία κατακτώντας συνολικά 7 βραβεία στις πρόσφατες απονομές των Loyalty Awards 2024 και των Internal Communication & Employee Engagement Awards 2024.
Πιο συγκεκριμένα, στην πρώτη χρονιά των Internal Communication & Employee Engagement Awards 2024, τα Pet City κατέκτησαν το Gold βραβείο στην κατηγορία Best Employee Volunteer Communication Program για την εθελοντική τους ομάδα Act Pawsi+ive Pet City. Αυτή η αναγνώριση αποτελεί επιβεβαίωση της δέσμευσής τους στην υπεύθυνη φροντίδα και υποστήριξη των κατοικίδιων και αδέσποτων ζώων μέσω της εθελοντικής τους δράσης, καθώς και της συνεισφοράς και άμεσης κινητοποίησής τους σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, όπως πυρκαγιές και πλημμύρες.
Οι βραβεύσεις όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Τα Pet City τιμήθηκαν με έξι ακόμα βραβεία για τις εξαιρετικές στρατηγικές επικοινωνίας στα Loyalty Awards 2024, 3 silver και 3 bronze, αποδεικνύοντας την αφοσίωσή τους στο marketing, τις CSR δράσεις τους αλλά και τη σωστή χρήση των υλικών επικοινωνίας τους.