Τhe Hellenic Initiative: Φιλανθρωπικό γκαλά για την υποστήριξη της καλοκαιρινής ακαδημίας μπάσκετ του οργανισμού

Οι George P. Stamas, Πρόεδρος ΔΣ The Hellenic Initiative, Νίκος Γκάλης, Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, Μέλος ΔΣ The Hellenic Initiative και Μιχάλης Πρίντζος, THI Greece Country Head, έξω από το Φιλανθρωπικό ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 2η ετήσια εκδήλωση φιλανθρωπικού σκοπού του The Hellenic Initiative στο Μονακό, με στόχο τη συγκέντρωση κεφαλαίων για την υποστήριξη του THI Summer Youth Academy, του καλοκαιρινού camp μπάσκετ που σχεδίασε και υλοποιεί ο οργανισμός σε συνεργασία με τo Eurohoops, για παιδιά 14-18 ετών από διάφορα κοινωνικά στρώματα. Οικοδεσπότης του γκαλά που πραγματοποιήθηκε στο Φιλανθρωπικό ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου, ήταν ο ίδιος ο επιχειρηματίας, Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, ιδρυτής του easyGroup και Μέλος ΔΣ του The Hellenic Initiative, ο οποίος υποστηρίζει ενεργά και διαχρονικά τις πρωτοβουλίες του ΤΗΙ.

Το λαμπερό φιλανθρωπικό γκαλά τίμησαν με την παρουσία τους σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο του αθλητισμού και όχι μόνο. Την παράσταση έκλεψε, όπως αναμενόταν, η ομιλία του μύθου του ελληνικού μπάσκετ Νίκου Γκάλη, επίτιμου καλεσμένου της εκδήλωσης, η οποία εστίασε στον τρόπο με τον οποίο ο αθλητισμός μπορεί να συντελέσει στην ομαλή κοινωνική ενσωμάτωση και ενδυνάμωση των νέων.