Το MAD TV αξιοποιεί τις δυνατότητες του Amazon Bedrock και προσφέρει την απόλυτη εικαστική εμπειρία στα φετινά MAD Video Music Awards από την ΔΕΗ

Tο MAD TV προετοιμάζει το κοινό για μια συναρπαστική εικαστική εμπειρία στα επερχόμενα ΜAD Video Music Awards από την ΔΕΗ μέσω της χρήσης των μοναδικών εργαλείων ΑΙ, του Amazon Bedrock.

Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και η μουσική συνδυάζονται αρμονικά και η δημιουργική ομάδα του MAD TV, εμπνεόμενη από τους στίχους τραγουδιών, σχεδιάζει τα visuals που θα προβληθούν στα video walls της σκηνής της μεγάλης μουσικής βραδιάς, κατά τη διάρκεια ενός εντυπωσιακού act, αξιοποιώντας τις μοναδικές δυνατότητες των Stability AI μοντέλων που είναι διαθέσιμα στο Amazon Bedrock.

Τα μοντέλα ΑΙ που προσφέρει το Amazon Bedrock, σχεδιασμένα με εξατομικευμένο τρόπο για κάθε είδους οργανισμό και επιχείρηση, με έμφαση στην ασφάλεια και την προστασία της ιδιωτικότητας, δίνουν τη δυνατότητα σε οποιασδήποτε κλίμακας εταιρεία να καινοτομεί ταχύτατα, να δημιουργεί νέες επιχειρηματικές προοπτικές και να ενισχύει την εμπειρία των πελατών.

«Όλοι στο MAD TV είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε την τεχνολογία της AWS στα φετινά MAD VMA. Με τη δύναμη της Generative AI που μας προσφέρει τo Amazon Bedrock, είμαστε βέβαιοι ότι το αποτέλεσμα θα μαγνητίσει το κοινό και θα αναδείξει τις μοναδικές δυνατότητες της τεχνολογίας και της καινοτομίας», τόνισε ο Χάρης Φυσερός, Head of Production του MAD.