Art & Fashion 2 Show: Επιτυχία ξανά για τον θεσμό μόδας – τέχνης

Με επιτυχία οργανώθηκε το ART & FASHION 2 SHOW, στο NAVAL στις 4 Ιουλίου 2024 σε Art Direction της Μαρίας Αγραπίδου.

Η εκδήλωση που έχει γίνει πλέον θεσμός, καλοσωρίσε το καλοκαίρι και προσέφερε στους θεατές άπλετο θέαμα και διασκέδαση. Λάτρεις της τέχνης και της μόδας δεν έχασαν αυτή την μοναδική εκδήλωση, γεμίζοντας τον λαμπερό χώρο του Naval. Κόντρα στις αντίξοες καιρικές συνθήκες με το σλόγκαν «όσο και πολύ να βρέχει, art and fashion πάλι έχει» η εκδήλωση κύλησε ομαλά μέχρι τα μεσάνυχτα.

Η Μαρία Αγραπίδου ανέλαβε την παρουσίαση, και με τον δικό της τρόπο έκανε χιούμορ με τους συντελεστές και δεν παρέλειψε να μιλάει με το κοινό. Με μια έκρηξη βόμβας και το σκετσάκι του Γιάννης Παυλόπουλου ξεκίνησε το σόου δυναμικά. Ο Γιάννης και η Ειρήνη Στίλλο μας χάρισαν μοναδικές στιγμές με το τραγούδι τους.

Η διαδραστική καλλιτεχνική έκθεση @iamnotadoll_project με θεματική που βασίζεται στον Τερματισμό κάθε μορφής διακρίσεων κατά των γυναικών και κοριτσιών και την Εξάλειψη κάθε μορφής έμφυλης βίας και βλαβερών πρακτικών ήταν μια από τις δρασεις. Η κυρία Ιωάννα Παρασκευά με την ομιλία της και τα γλυπτά της προβλημάτισε τους παρευρισκόμενους και μας έκανε να σκεφτούμε. Ακολουθησε ο Θεατρικός Μονόλογος «Beyond Velvet: Πέρα από το Βελούδο» με ερμηνεία από την Έφη Χαντζούλη σε σκηνοθεσία Χρήστου Αρφάνη και κείμενο της Μαρίας Αγραπίδου.
Η ιστορία μιας επιτυχημένης σχεδιάστριας που εκδιώχθηκε από την οικογένεια της και κατάφερε να γίνει διάσημη άγγιξε και ενθουσίασε το κοινό.

Επώνυμοι σχεδιαστές όπως Panos Zinas, Nadine, Pantazonas και τα μαγιό Bluepoint μας ταξίδευαν στο χώρο της μόδας. Συγκινηση και θαυμασμό προκάλεσε η πασαρέλα από τον παραολυμπιονίκη Ξιφασκίας σε Αμαξίδιο Βασίλη Ντούνη. Ιδιαίτερη στιγμή ήταν το σόου με Φωτιές από την Vasilia Niles η οποία παρουσίασε επίσης και δημιουργίες από το Fashion Brand της Galactik Geisha Couture. Ιδιαίτερη νότα στον χώρο έδωσαν τα γλυπτά του Εξηκία Τριβουλίδη γνωστού σε όλο τον κόσμο ως “Ο γλύπτης του έρωτα”.

Με την παρουσία τους τίμησαν: ο δήμαρχος Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη Κωνσταντίνος, Μαραγκάκης, επιχειρηματίας Γιάννης Βασιλειάδης της Kyana, ο επιχειρηματίας Μάρκος Κρούσκος της Firtech, ο δημοσιογράφος Νίκος Γινάργυρος, η ηθοποιός Τριανταφύλλη Μπουτεράκου, ο ηθοποιός Δημήτρης Γιώτης και ο Mr. ToyBoy, co-owner of ToyBoy International.

Οι οδοντίατροι από τον ΟΣΠ ήταν αυτοι που απέδειξαν για άλλη μια φορά ποσό στηρίζουν την τέχνη και την Μόδα. Ας μην ξεχνάμε ότι η οδοντιατρική είναι η τέχνη που μας διορθώνει τα χαμόγελα και μας κάνει πιο όμορφους!

Η βραδιά έκλεισε με την υπόσχεση να ανταμώσουμε όλοι ξανά του χρόνου!

Φωτογράφοι της βραδιάς ήταν ο Θάνος Γεωργίου και ο Σπύρος Μυλωνάς.

Χορηγός επικοινωνίας: Say Yes to the Press