Η Κωτσόβολος παρουσιάζει το ντοκιμαντέρ με τίτλο «ΔΥΝΑΤΟΣ. Ένας άνθρωπος απέναντι σε 250 χιλιόμετρα ανοιχτής θάλασσας»

Η Κωτσόβολος παρουσιάζει το ντοκιμαντέρ με τίτλο «ΔΥΝΑΤΟΣ. Ένας άνθρωπος απέναντι σε 250 χιλιόμετρα ανοιχτής θάλασσας», μέσα από το οποίο συστήνει στο κοινό τον Χαράλαμπο Ταϊγανίδη και το μοναδικό του εγχείρημα να κολυμπήσει 250 χλμ. σε ανοιχτή θάλασσα, ξεπερνώντας όλους του τους φόβους και κατακτώντας τα όνειρά του.

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Τεχνολογία χωρίς Εμπόδια», η Κωτσόβολος στήριξε περήφανα ως Μεγάλος Χορηγός το μοναδικό αυτό εγχείρημα του Χαράλαμπου και στάθηκε στο πλάι του σε κάθε στάδιο της προετοιμασίας του, κινηματογραφώντας όλο το ταξίδι της προσπάθειάς του, μέχρι και τον τερματισμό του. Και το ταξίδι αυτό παρουσιάζεται στο ντοκιμαντέρ που οι άνθρωποι της Κωτσόβολος δημιούργησαν με πολλή αγάπη, ώστε να εμπνεύσουν τους θεατές από τη δύναμη, την αποφασιστικότητα και το θάρρος του Χαράλαμπου.

Ο Χαράλαμπος Ταϊγανίδης έχει αναπηρία στην όραση και πάσχει από ατροφία του κεντρικού οπτικού νεύρου, μια πάθηση που προκαλεί σταδιακή απώλεια όρασης, δεν υπάρχει θεραπεία μέχρι σήμερα, ενώ η όρασή του περιορίζεται σε πολύ κοντινή απόσταση, κάτω του ενός μέτρου. Στο πλαίσιο αυτό, το 2004 έγινε μέλος της Παραολυμπιακής Ομάδας, έχοντας πάρει μέρος σε 5 Ολυμπιάδες και έχοντας κατακτήσει 10 μετάλλια. Το 2019 κολύμπησε από την Ρόδο ως τον Πανορμίτη της Σύμης, διανύοντας μια απόσταση 50 χιλιομέτρων σε 9 ώρες και 40 λεπτά.