Η Miele παρουσιάζει την νέα DuoFlex HX1

Η νέα ηλεκτρική σκούπα Duoflex HX1 είναι εδώ για να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία καθαρισμού με τη δύναμη και την αξιοπιστία μιας συμβατικής ηλεκτρικής σκούπας Miele. Διαθέτει ασύρματη λειτουργία και χάρη στο σύστημα SpeedLock είναι ένα έξυπνο gadget καθαρισμού 2 σε 1 καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σκούπα stick για το δάπεδο και ως σκούπα χειρός για τα έπιπλα και τις ταπετσαρίες, επιτυγχάνοντας εύκολο, γρήγορο και αποτελεσματικό καθάρισμα.
Εξοπλισμένη με τελευταίας τεχνολογίας ψηφιακό μοτέρ υψηλής απόδοσης, έχει μεγάλη διάρκεια λειτουργίας, προσφέροντας αυτονομία έως 55 λεπτά. Το ηλεκτρικό πέλμα εξασφαλίζει αυτόματη ανίχνευση δαπέδου και ρυθμίζει την απορροφητική ισχύ ανάλογα με τον τύπο του δαπέδου για μέγιστα αποτελέσματα. Επιπλέον, διαθέτει φίλτρο Hygiene που συγκρατεί το 99,99% της λεπτής σκόνης, προσφέροντας έναν πιο υγιεινό και καθαρό χώρο διαβίωσης, ενώ το σύστημα ComfortClean εξασφαλίζει υγιεινή συντήρηση του φίλτρου. Είναι ελαφριά και compact, με βάρος που δεν ξεπερνά τα 3,15 κιλά, κάνοντας τη μεταφορά και τη χρήση της εξαιρετικά εύκολη.
Με premium σχεδιασμό, μοντέρνα χρώματα και κομψή εμφάνιση, η Duoflex HX1 ενσωματώνεται άψογα στην αισθητική κάθε χώρου, καθιστώντας την όχι μόνο εργαλείο καθαρισμού, αλλά και κομμάτι της διακόσμησης του σπιτιού σας. Με τη νέα Duoflex HX1, η καθαριότητα του σπιτιού σας γίνεται πιο εύκολη, πιο αποδοτική και πιο κομψή από ποτέ.