O Νίκος Πορτοκάλογλου για τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα σε μια συναυλία αλληλεγγύης

Σε μία βραδιά γεμάτη από τα γνωστά τραγούδια του αλλά και απροσδόκητες διασκευές, ο Νίκος Πορτοκάλογλου υπόσχεται στο κοινό μια ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία. Μαζί του η Βίκυ Καρατζόγλου, μία από τις νεότερες αναγνωρίσιμες λαϊκές φωνές, ο Βύρων Τσουράπης, πιστός συνοδοιπόρος του συνθέτη στις ζωντανές εμφανίσεις του και η δυναμική μπάντα που τον συνοδεύει τα τελευταία χρόνια, οι «Ευγενείς Αλήτες».

Καλεσμένοι στην ξεχωριστή αυτή συναυλία, ο Πάνος Μουζουράκης, ένας από τους σπουδαιότερους και πιο πολυδιάστατους καλλιτέχνες και performer της γενιάς του με απαράμιλλο ταλέντο, πηγαίο αυθορμητισμό, ιδιαίτερη φωνή και μοναδική σκηνική παρουσία και η Νεφέλη Φασούλη με το μοναδικό ερμηνευτικό της χάρισμα και το ολόδικο της μουσικό σύμπαν – μια δόση funk, μια λαϊκό, χτυπημένα με μια μεζούρα τζαζ και μερικές σταγόνες εκλεκτό νέο-παραδοσιακό απόσταγμα.

Ιδιαίτερο στιγμιότυπο της βραδιάς, η παρουσία επί σκηνής της El Sistema Greece Youth Choir, ενός διαπολιτισμικού φωνητικού συνόλου, στο οποίο συμμετέχουν νέοι ηλικίας 8 έως 26 ετών.

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα, με την αδιάκοπη προσφορά τους δρουν πάντοτε στο επίκεντρο μεγάλων ανθρωπιστικών κρίσεων. Γι’ αυτό, διοργανώνουν τη συναυλία αυτή με σκοπό αφενός την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και αφετέρου την οικονομική ενίσχυση των δράσεών τους. Όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια θα διατεθούν για τη συνέχιση του έργου της οργάνωσης.

Μείνετε συντονισμένοι στο facebook event της συναυλίας.