TikTok και τάσεις διακόσμησης

Το TikTok μας δίνει έμπνευση και στη διακόσμηση. Μπορούμε να πάρουμε ιδέες για να αναβαθμίσουμε την αισθητική του σπιτιού μας ή απλά γιατί βαριόμαστε εύκολα και μας αρέσουν οι συχνές αλλαγές -ακόμα και αν είναι μικρές πινελιές που κάνουν τη διαφορά.

Εclectic Chic… ένα κολάζ επιρροών

Πρέπει να σ΄αρέσει να τολμάς. Να θέλεις να ξεφύγεις από τη σίγουρη επιτυχία, γιατί αυτό το trend θέλει να ταιριάξει τα αταίριαστα! Διαφορετικά στιλ διακόσμησης, patterns που μάλλον θα λέγαμε ότι δεν πάνε μαζί… αλλά με κάποιο μαγικό τρόπο όλα δένουν αρμονικά και δημιουργούν ένα πρωτότυπο και ενδιαφέρον αποτέλεσμα. Και καλαίσθητο… σημαντικό κι αυτό! Εδώ ξεχνάμε τον μινιμαλισμό και δεν διστάζουμε να παντρέψουμε ετερόκλητα στοιχεία. Και αν σου φαίνεται δύσκολο να ακολουθήσεις αυτό το trend παρόλο που σε εξιτάρει, να ξέρεις ότι πάρα πολλοί fashion influencers το έχουν αγκαλιάσει. Οπότε, θα έχεις πολλά ερεθίσματα και έμπνευση για να φέρεις νέο αέρα στον χώρο σου.

Ο “Sunken” καναπές επέστρεψε!

Τη δεκαετία του ’70 πρωταγωνιστούσε και τώρα κάνει comeback και μας ενθουσιάζει. Είναι ο λεγόμενος βυθισμένος καναπές, άνετος και πολύ… φιλικός. Το ζητούμενο είναι να δημιουργηθούν οικείοι και άνετοι χώροι που δεν είναι γύρω από την τηλεόραση. Στόχος είναι η απόλυτη χαλάρωση και το ζεν σκηνικό. Γι’ αυτό και κυριαρχούν οι ουδέτεροι τόνοι, τα “ήσυχα” χρώματα και σχέδια που δεν κουράζουν το βλέμμα.

Τips για να νιώσουμε το καλοκαίρι στο σπίτι μας

Μπουκάλια με χρώμα και άρωμα

Γυάλινα μπουκάλια σε χρώματα που παραπέμπουν στο καλοκαίρι, ημιδιάφανα για να φαίνεται το νερό. Διαφορετικά μεγέθη και σχήματα τοποθετημένα μαζί. Δημιουργήστε ένα σύνολο καλοκαιρινό! Μπορείτε να αρωματίσετε το νερό με φυτά ή βότανα και να προσθέσετε λουλούδια. Ακόμη, μπορείτε σε κάποιο να βάλετε άμμο και κοχύλια.

Η μπλε γωνιά

Μπλε, το χρώμα της θάλασσας, που μας ηρεμεί και μας ταξιδεύει. Διαλέξτε μια γωνιά και κάντε την μπλε! Ένα καλοκαιρινό ριχτάρι, μια αέρινη κουρτίνα, μαξιλαράκια στις αποχρώσεις του μπλε, κεριά, ένας πίνακας που απεικονίζει μια παραλία ή τα κύματα της θάλασσας… Σκεφτείτε μπλε και φτιάξτε την καλοκαιρινή σας γωνιά!