To Kaizen Foundation συνεργάζεται με το Charles Antetokounmpo Family Foundation για την ενίσχυση του έργου της Antetokounmpo Academy

Το Kaizen Foundation, το Διεθνές Κοινωφελές Ίδρυμα που χρηματοδοτείται αποκλειστικά από την Kaizen Gaming, προχώρησε σε συνεργασία με το Charles Antetokounmpo Family Foundation με στόχο την ενίσχυση του έργου της Antetokounmpo Academy.

Η Antetokounmpo Academy είναι ένα κοινωνικό πρόγραμμα, που συνδυάζει την προπόνηση μέσω του μπάσκετ, με την έμπνευση μέσω της εκπαίδευσης για αγόρια και κορίτσια ηλικίας 10 έως 17 ετών, τα οποία προέρχονται από οικογένειες χαμηλού εισοδήματος. Επικεντρώνεται στην ανάπτυξη δεξιοτήτων, τόσο εντός όσο και εκτός του αθλητισμού, προάγοντας την κοινωνική συμπερίληψη και την αριστεία.

Τη σχολική χρονιά 2023-2024, το Kaizen Foundation υποστήριξε την Antetokounmpo Academy, συμβάλλοντας στην αύξηση του αριθμού των παιδιών που έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν δωρεάν στην Ακαδημία. Μέσω της χρηματοδότησης που παρέχει, το Kaizen Foundation εξασφαλίζει τη μεταφορά των παιδιών από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες στα δύο γήπεδα της ακαδημίας, στα Σεπόλια και την Ελληνορώσων, την υλοποίηση εργαστηρίων με θέμα την ψυχική υγεία και τη συνολικότερη ενδυνάμωση των μαθητών και των οικογενειών τους.