Το πιο hot festival του καλοκαιριού είχε την υπογραφή του Carroten

Το Carroten γνωρίζει πώς μπορεί να μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε τις ωραιότερες καλοκαιρινές αναμνήσεις…. Αρκεί να βάλουμε πρώτα το αντηλιακό μας! Φέτος, σήμανε για 2η συνεχόμενη χρονιά την έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν με το πιο ξεχωριστό και διασκεδαστικό φεστιβάλ, το Carroten Summer Festival που έλαβε χώρα το Σάββατο 15-06 στο Moraitis Beach Bar στον Σχοινιά!

Το Carroten Summer Festival ήταν ανοιχτό προς το κοινό, ετοίμασε μια σειρά διαφορετικών δραστηριοτήτων & εμπειριών και εκπαίδευσε το κοινό στην αντηλιακή προστασία με τον πιο funny και δημιουργικό τρόπο. Η Μαρία Αντωνά, ραδιοφωνική παραγωγός και δημοσιογράφος κάλυψε το Φεστιβάλ όλη την ημέρα ενημερώνοντας τον κόσμο για τις δραστηριότητες, τους αγώνες, τα δώρα αλλά και για τα οφέλη της αντηλιακής προστασίας και του Carroten!

Ο κόσμος έπαιξε τουρνουά beach volley, βούτηξε με φίλους συμμετέχοντας σε αγώνες SUP, απόλαυσε βόλτες στη θάλασσα με φουσκωτό καναπέ, χαλάρωσε στις ξαπλώστρες απολαμβάνοντας τον ήλιο, ανανεώθηκε με μοναδικά hairbeachlooks και ιδιαίτερες πλεξούδες, χάρηκε τα FlashTattoο, γέλασε στο μοναδικό Photo Booth που είχε στηθεί για φωτογραφίες κι αναμνήσεις…και μοιράστηκε υπέροχες στιγμές τόσο ζωντανά όσο και μέσα στα social media, χρησιμοποιώντας το hashtag: #CarrotenSummerFestival. Φυσικά, πάνω απ’ όλα ο κόσμος εκτέθηκε στην πλούσια και ολοκληρωμένη σειρά των προϊόντων Carroten και κέρδισε πολλά δώρα και ολοκληρωμένα σετ αντηλιακής φροντίδας Carroten.