UniquAll | Το εορταστικό φινάλε της τρίτης σεζόν

Μάριος Λουλάκης, Περιφερειακός Διευθυντής της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., Δημήτρης Παπανικολάου, Βετεράνος Αθλητής Μπάσκετ

Το Κλειστό Γυμναστήριο της Λεοντείου Σχολής Αθηνών υποδέχθηκε παιδιά, γονείς, προπονητές, εθελοντές και συνεργάτες σε μια μεγάλη εορταστική εκδήλωση για την ολοκλήρωση της τρίτης σεζόν του προγράμματος «Αθλητικές Ακαδημίες Συμπερίληψης». Οικοδεσπότης της εκδήλωσης ήταν ο σπουδαίος βετεράνος καλαθοσφαιριστής και ακτιβιστής για τον αυτισμό, Δημήτρης Παπανικολάου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με συνάθληση μεταξύ των νευροδιαφορετικών αθλητών του UniquAll και των νευροτυπικών αθλητών του ΑΣ Ροδόπολης. Πάνω από 80 παιδιά με και χωρίς διαταραχή του αυτιστικού φάσματος συμμετείχαν σε ασκήσεις και παιχνίδια βασισμένα στο μπάσκετ, σύμφωνα με τις αρχές της Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής. Με αυτό τον τρόπο για μια ακόμη φορά το UniquAll δίδαξε έμπρακτα την συμπερίληψη στη νέα γενιά και έστειλε το πιο ηχηρό μήνυμα για μια πιο αποδεκτή στη διαφορετικότητα αθλητική κοινότητα.

Στο δεύτερο μέρος της τελετής λήξης ο Δημήτρης Παπανικολάου πήρε το λόγο για να ευχαριστήσει τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους, καθώς και όλους τους συνεργάτες. Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους πρεσβευτές του τον μοναδικό Έλληνα μέλος του Hall of Fame, Νίκο Γκάλη, και τον πρωταθλητή και δις MVP του NBA, Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά και τη Λεόντειο Σχολή για την αφιλοκερδή παροχή των εγκαταστάσεών της σε Πατήσια και Νέα Σμύρνη. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, μάλιστα, ο Γιωργος Περιστέρης περιφερειακός διευθυντής της Διαμαντής Μασούτης ΑΕ και οι Κέλλυ Νίκα Category Manager Arla Brand και Μαρία Γρηγορίου Marketing Manager από την Arla Foods Hellas. Εκ μέρους του UniquAll
βραβεύτηκαν οι υποστηρικτές του προγράμματος «Αθλητικές Ακαδημίες Συμπερίληψης» τα σούπερ μάρκετ Μασούτης, η γαλακτοκομική εταιρεία Arla Foods Hellas και τα Ελληνικά Ταχυδρομεία. Παράλληλα, στο προπονητικό επιτελείου του ΑΣ Ροδόπολης προσφέρθηκε μια υπογεγραμμένη από τον Δημήτρη Παπανικολάου εμφάνιση του UniquAll. Επιπλέον, ο Δημήτρης Παπανικολάου τίμησε τις εθελόντριες του προγράμματος με αναμνηστικές πλακέτες. Στη συνέχεια τα παιδιά του UniquAll παρέλαβαν αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα, αλλά και δώρα από τα σούπερ μάρκετ Μασούτης και προϊόντα Arla Protein.