3ο Ετήσιο Διεθνές Φεστιβάλ Δημιουργικών Τεχνών Σαρωνικού

Το 3ο Ετήσιο Διεθνές Φεστιβάλ Δημιουργικών Τεχνών Σαρωνικού (SIFCA) θα πραγματοποιηθεί από 20 έως 28 Σεπτεμβρίου, προσφέροντας μια εξαιρετική γιορτή των δημιουργικών τεχνών. Αυτό το φεστιβάλ, διοργανωμένο από το 529 Club – ένα παγκόσμιο δίκτυο επαγγελματιών του κινηματογράφου και της ψυχαγωγίας – και υποστηριζόμενο από την Webra Group, τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Σαρωνικού και συγκεντρώνει τοπικά και διεθνή ταλέντα στα γραφικά τοπία του Σαρωνικού.

Το φετινό φεστιβάλ θα παρουσιάσει και πάλι μια ποικιλία εκδηλώσεων, όπως εργαστήρια για ηθοποιούς και σκηνοθέτεςπαρουσιάσεις μακιγιάζσυζητήσεις, πάνελ και προβολές ταινιών. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε ΣαρωνίδαΑνάβυσσο και στο κέντρο της Αθήνας, με τις νικητήριες ταινίες να προβάλλονται στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Σαρωνικού στα Καλύβια.

Πολιτιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις θα διεξαχθούν σε όλο τον δήμο, συμπεριλαμβανομένου του Φιλανθρωπικού Γκαλά σε κόκκινο χαλί στο Κάστρο Μελισσουργού στο Λαγονήσι, στηρίζοντας τη φιλοζωική οργάνωση LET’S BE S.M.A.R.T., την απαγγελία ποίησης στο ηλιοβασίλεμα στον Ναό του Ποσειδώνα, και τον τελικό με παραστάσεις από τοπικούς και διεθνείς καλλιτέχνες στο Αμφιθέατρο της Φώκαιας στην ακτή της Αθηναϊκής Ριβιέρας.