Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία μάς προσκαλεί στο ζυθοποιείο της στη Ριτσώνα Ευβοίας

Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, στο πλαίσιο της συμμετοχής της στην πρωτοβουλία «Ανοιχτά Ζυθοποιεία» της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών, θα ανοίξει τις πόρτες του ζυθοποιείου της στη Ριτσώνα, Ευβοίας, το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024, από τις 11:00 έως τις 18:00.

Η πρωτοβουλία «Ανοιχτά Ζυθοποιεία» ξεκίνησε το 2018 με μεγάλη επιτυχία, προσελκύοντας το ενδιαφέρον του κοινού. Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, υποστηρίζοντας ενεργά την εν λόγω πρωτοβουλία, ανοίγει τις πόρτες του ζυθοποιείου της στο κοινό, με ελεύθερη είσοδο.

Θα πραγματοποιηθούν:

-Ξεναγήσεις στις εγκαταστάσεις παραγωγής μπύρας:
 Βασική ενημέρωση για τα στάδια παραγωγής ζύθου εντός του χώρου παραγωγής, σε ομάδες των 25 ατόμων.-Sessions γευσιγνωσίας: Παρουσίαση σχετικά με τις βασικές κατηγορίες της μπύρας και τις βασικές αρχές της γευσιγνωσίας της σε συνδυασμό με γευστική δοκιμή προϊόντων της εταιρείας, σε ομάδες των 8 ατόμων.
Γευστικές δοκιμές των προϊόντων της εταιρείας, με συνοδεία εδεσμάτων από BBQ & Hot dog stations καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης
DJ set & Live Band
 
Για τη συμμετοχή στις ξεναγήσεις και τα sessions γευσιγνωσίας απαιτείται προκράτηση και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Οι ενδιαφερόμενοι/νες μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά (εκτός Σ/Κ), 10.00 – 17.00 έως και την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου για κρατήσεις θέσεων: Ελισάβετ Λιάπη, τηλ. 2107249000 (274) και 6936740913.
Υπενθυμίζεται ότι πάντα καταναλώνουμε με μέτρο και υπευθυνότητα!