Η SEPTONA λανσάρει τις νέες βρεφικές πάνες Calm n’ Care

Η SEPTONA λανσάρει τη νέα βρεφική σειρά πανών Calm n’ Care, που προσφέρουν στα μωρά εξαιρετική απορροφητικότητα, άνεση και απαλότητα.

Διαθέτουν απαλό κάλυμμα και πυρήνα, που εμπεριέχει ίνες από οργανικό βαμβάκι για τη φροντίδα της ευαίσθητης βρεφικής επιδερμίδας. Εξασφαλίζουν άριστη εφαρμογή, καθώς είναι λεπτές, με ελαστικά πλαϊνά, με ανθεκτικά αυτοκόλλητα (ανοιχτού τύπου πάνες) και με ελαστική μέση (πάνες – βρακάκι), έχουν φράγματα ασφαλείας για προστασία από διαρροές και απορροφητικό πυρήνα, που δεσμεύει την υγρασία και τη συγκρατεί στο εσωτερικό της πάνας, διατηρώντας τα μωρά στεγνά. Επίσης, διαθέτουν δείκτη υγρασίας, που βοηθά τους γονείς να αναγνωρίσουν πότε πρέπει να αλλάξουν την πάνα του μωρού.

Οι νέες βρεφικές πάνες SEPTONA Calm nCare είναι δερματολογικά και κλινικά ελεγμένες από το ανεξάρτητο Ινστιτούτο SGS της Γερμανίας για τη στεγνότητα που εξασφαλίζουν κατά τη διάρκεια της νύχτας (12 ώρες στεγνότητα) και χαρακτηρίζονται ως CLASS A σε ό,τι αφορά στην προστασία από την υγρασία και τις διαρροές. Επίσης, έχουν αποσπάσει την κορυφαία πιστοποίηση  Oeko Tex Standard 100 για την απουσία βλαβερών ουσιών, καθώς και την πιστοποίηση FSC για την υπεύθυνη, αειφόρο διαχείριση των δασών.

*Ίνες από οργανικό βαμβάκι εμπεριέχονται σε στρώμα (Acquistition – Distribution Layer) του πυρήνα της πάνας και πάνας – βρακάκι.