Με απόλυτη επιτυχία και με τη στήριξη του φυσικού μεταλλικού νερού Βίκος ολοκληρώθηκε το 2ο Cycladic Kids Festival

To 2ο Cycladic Kids Festival χάρισε στα παιδιά πρόσβαση στην Τέχνη και η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων, με όχημα το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος, στήριξε για δεύτερη φορά αυτή την ξεχωριστή πρωτοβουλία!

Έτσι, 21 & 22/9 στο ωδείο Αθηνών παιδιά και έφηβοι από 2 έως 18 ετών είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν -μεταξύ άλλων- σε θεατρικές παραστάσεις, μουσική, χορό, κινηματογράφο, δημιουργικά εργαστήρια και εκπαιδευτικά προγράμματα.

«Ο Β-οίκος της ζωής μας» πάντα δίπλα στην Τέχνη και τον Πολιτισμό Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων, γνωστή για το πολυδιάστατο πρόγραμμα δράσεων, «Ο Β-οίκος της ζωής μας», δίνει ιδιαίτερη έμφαση στα ζητήματα τέχνης και πολιτισμού, προσφέροντας την αμέριστη στήριξή της σε σπουδαίες δράσεις, όπως είναι το πολυθεματικό φεστιβάλ τεχνών Cycladic Kids Festival. Έτσι, συμβάλλει σημαντικά στην υλοποίηση δράσεων που προάγουν τη δημιουργικότητα και τη συμμετοχή στην τέχνη και τον πολιτισμό -ειδικά όταν αυτές οι δράσεις απευθύνονται σε παιδιά.

Cycladic Kids Festival: Ένα πολυθεματικό φεστιβάλ, προσβάσιμο σε όλα τα παιδιά!

Παιδιά και έφηβοι συμμετείχαν με ελεύθερη είσοδο, στο πιο δημιουργικό Σαββατοκύριακο, που διοργανώθηκε από το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης.
Κατά τη διάρκεια του 2ου Cycladic Kids Festival τιμήθηκαν οι συμμετέχοντες και οι νικητές του 11ου Παιδικού Διαγωνισμού του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης με θέμα «Σημερινές Ιστορίες Αγγείων», στο οποίο έλαβαν μέρος 12.000 παιδιά από όλη την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό. Σε αυτή την έκθεση ζωγραφικής τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να αποτυπώσουν, μέσα από το σχέδιο ενός αγγείου, εικόνες από την καθημερινή τους ζωή. Ακόμη, η μουσική, το θέατρο, ο κινηματογράφος και ο χορός δεν θα μπορούσαν παρά να έχουν ξεχωριστή θέση στο Φεστιβάλ.
Χάρη στο Cycladic Kids Festival τα παιδιά έγιναν μικροί δημιουργοί, άφησαν ελεύθερη τη φαντασία τους να τους ταξιδέψει στον μαγικό κόσμο της Τέχνης, ξεδίπλωσαν τα ταλέντα τους, απέκτησαν πολύτιμες γνώσεις, μα πάνω από όλα εκφράστηκαν ελεύθερα και απόλαυσαν την κάθε στιγμή! Το 2ο Cycladic Kids Festival στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς το επισκέφτηκαν πάνω από 15.500 επισκέπτες!

Μάθετε περισσότερα εδώ:
https://www.vikos.com/dinoume-piso
https://cycladic.gr/ekdiloseis/cycladic-kids-festival/