Δύο νέα πρωτοποριακά Huawei smartwatches έφτασαν στην Ελλάδα

Η Huawei, παγκόσμιος ηγέτης στην τεχνολογία και τις καινοτομίες, λανσάρει σήμερα επίσημα στα ελληνικά καταστήματα δύο νέα smartwatches, το ιατρικά πιστοποιημένο HUAWEI WATCH D2 και το HUAWEI WATCH Ultimate Green Edition, το οποίο συνδυάζει τεχνολογία και δεξιοτεχνία για τους λάτρεις της περιπέτειας και των σπορ. Και τα 2 νέα smartwatches προσφέρουν στους καταναλωτές προηγμένες λύσεις για τη διαχείριση της υγείας και της φυσικής κατάστασης.

Καθημερινά, παράγοντες όπως το άγχος και οι συνήθειες ζωής επηρεάζουν την αρτηριακή πίεση, καθιστώντας απαραίτητη τη δυναμική παρακολούθησή της για την ανίχνευση υπέρτασης. Όλες οι σημαντικές οδηγίες για τη διαχείριση της υπέρτασης συνιστούν το ABPM ως μία από τις βασικές μεθόδους μέτρησης. Η Huawei συνεργάστηκε με ειδικούς, όπως ο καθηγητής Γρηγόριος Στεργίου, Εκλεγμένος Πρόεδρος Διεθνούς Εταιρείας Υπέρτασης (ISH) και ο καθηγητής Wang Jiguang, Πρόεδρος της Κινεζικής Ένωσης Υπέρτασης (CHL).

Tο HUAWEI WATCH D2 είναι ένα καινοτόμο smartwatch που εγκαινιάζει μια νέα εποχή στη διαχείριση της υγείας επιβεβαιώνοντας έτσι και την δέσμευση της Huawei στη φιλοσοφία “Health Forward”.

Πιστοποιημένο από την Ευρωπαϊκή CE (MDR), το D2 προσφέρει τόσο μεμονωμένη όσο και 24ωρη συνεχή και ακριβή μέτρηση της αρτηριακής πίεσης από τον καρπό. Με τη χρήση της ειδικής περιχειρίδας που φουσκώνει, το D2 επιτρέπει την εύκολη και αξιόπιστη παρακολούθηση της πίεσης, ενώ χάρη στο σύστημα HUAWEI TruSense, οι χρήστες απολαμβάνουν γρήγορα και αξιόπιστα αποτελέσματα. Η ανανεωμένη έκδοση του HUAWEI WATCH Ultimate έρχεται σε ένα εντυπωσιακό πράσινο χρώμα, συνδυάζοντας την τεχνολογία και τον εντυπωσιακό σχεδιασμό.