Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2024 από την Amita Motion χάρισε αξέχαστες θετικές στιγμές σε περισσότερους από 70.000 κόσμου!

Η guest star της Ημέρας Θετικής Ενέργειας 2024 από την Amita Motion, η σαρωτική Marina Satti, παρουσίασε ένα ξεχωριστό show που εντυπωσίασε τις χιλιάδες κοινού.

Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας από την Amita Motion, συμπλήρωσε 19 χρόνια, μουσικής, χαράς και θετικής ενέργειας την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, στο ΟΑΚΑ!

Περισσότεροι από 70.000 θεατές βίωσαν μία μοναδική εμπειρία ψυχαγωγίας! Ο μεγαλύτερος και ο πιο θετικός μουσικός θεσμός της χώρας, η Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2024 από την Amita Motion, παρουσίασε και φέτος την πιο θετική συναυλία της χρονιάς, με αγαπημένους καλλιτέχνες, η οποία διήρκεσε περισσότερες από 6 ώρες!

Αναγνωρίζοντας την τεράστια δύναμη που έχει η μουσική στο να φέρνει θετική αλλαγή στη ζωή μας, η Amita Motion στηρίζει φέτος το πρόγραμμα Μουσικοθεραπείας της ΕΛΕΠΑΠ για παιδιά από 2,5 έως και 12 χρόνων. Έτσι, στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2024, ένωσε τις δυνάμεις της με το κοινό, το οποίο είχε τη δυνατότητα να στείλει τα δικά του SMS Θετικής Ενέργειας στον 5ψήφιο αριθμό 19811 και μαζί στήριξαν έμπρακτα το κοινωνικό έργο της ΕΛΕΠΑΠ.

Πέρυσι στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας και με τη συμμετοχή του κοινού, η Amita Μotion είχε δεσμευτεί να συμβάλει με €500.000 € στην αποκατάσταση της περιοχής της Θεσσαλίας μετά τις πλημμύρες. Σε μία ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή, η Ελένη Φουρέιρα ανακοίνωσε στο κοινό της φετινής ΗΘΕ ότι το ποσό αυτό έχει διατεθεί στο έργο που συντονίζει ο ΣΕΒ για την μετεγκατάσταση του χωριού Μεταμόρφωση που είχε καταστραφεί ολοκληρωτικά από τις πλημμύρες της Θεσσαλίας. Η Amita Motion δίνει έτσι έμπρακτα το πιο σημαντικό θετικό μήνυμα, αυτό της ελπίδας για ένα νέο ξεκίνημα.

Οι παρουσιάστριες της Ημέρας Θετικής Ενέργειας, Dat Lilly και Venetia Kamara, υποδέχτηκαν και φέτος το κοινό στο απόλυτο μουσικό experience της χρονιάς, την Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2024 από την Amita Motion! Ενώ backstage hosts ήταν ο Giannis Tsioras και η Upinthehype.

Η Amita Motion μετατρέπει την αρνητικότητα σε θετική ενέργεια, μέσα από την πρωτοβουλία της «Beat Your Blues». Στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2024 από την Amita Motion το κοινό απόλαυσε για πρώτη φορά live τα beats θετικής ενέργειας που δημιούργησαν η Foxy Lee με τους Arcade, ο Seno με τον Display και ο Zaf με τους Solid Grace, με την επιμέλεια της Ελένης Φουρέιρα.