Η Κωτσόβολος παρουσιάζει τον ολοκληρωμένο κόσμο υπηρεσιών Κ+ μέσα από τη νέα καμπάνια της

Η Κωτσόβολος, μέσα από τη νέα καμπάνια με πρωταγωνιστές τους ανθρώπους της, παρουσιάζει τον ολοκληρωμένο κόσμο υπηρεσιών Κ+, όπου για κάθε ανάγκη, υπάρχει και μια ειδική υπηρεσία.

Στη νέα καμπάνια της εταιρείας, η οποία ξεδιπλώνεται με μια ανθρώπινη και οικεία προσέγγιση, παρουσιάζονται παραδείγματα από την καθημερινότητα πελατών που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες Κ+, δείχνοντας πώς αυτές συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους, παρέχοντας παράλληλα άνεση, ασφάλεια και ευκολία.

Είτε πρόκειται για γρήγορες πληρωμές, παράδοση και εγκατάσταση, προστασία ή επισκευή των συσκευών ή ανακύκλωση, οι άνθρωποι της Κωτσόβολος γνωρίζουν τις ανάγκες και φροντίζουν να γίνονται όλα σωστά.

Οι 5 πυλώνες των υπηρεσιών Κ+ περιλαμβάνουν:

  1. Αγορές & δυνατότητες πληρωμής: Ευελιξία στις αγορές και πληρωμές, προσαρμοσμένες στις οικονομικές δυνατότητες του πελάτη.
  2. Παράδοση & εγκατάσταση: Ευέλικτες επιλογές παράδοσης  και επαγγελματική εγκατάσταση των προϊόντων, ώστε ο καταναλωτής να τα χρησιμοποιεί άμεσα.
  3. Προστασία & μέγιστη απόδοση: Υπηρεσίες για τη μακροχρόνια προστασία και τη βέλτιστη λειτουργία των συσκευών.
  4. Επισκευή & αναβάθμιση: Γρήγορη και αξιόπιστη επισκευή ή αναβάθμιση, διασφαλίζοντας ότι οι συσκευές παραμένουν πάντα λειτουργικές.
  5. Δυνατότητα ανακύκλωσης & ανταλλαγής συσκευών: Αναγνώριση της αξίας της συσκευής, προσφέροντας την επιλογή της ανακύκλωσης ή της ανταλλαγής. Δείτε τη νέα καμπάνια της εταιρείας εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=k1C3wqa_62I