Το Κτήμα Λᾶας γιόρτασε 15 χρόνια λειτουργίας

Το Κτήμα Λᾶας γιόρτασε τα 15 χρόνια λειτουργίας του σε μια άκρως γιορτινή ατμόσφαιρα με άρωμα Χριστουγέννων.

Το Δειπνοσοφιστήριον ως αποκλειστικός συνεργάτης του κτήματος σε συνεργασία με την Event Curator, Μορφολόγο & Διακοσμήτρια Ιωάννα Βαμβακάρη δημιούργησε ένα μοναδικό party για όλους τους εκλεκτούς καλεσμένους.

Η ιδέα, το concept και η ροή της εκδήλωσης ήταν ξεχωριστή ενώ τα γλυπτά και τα αντικείμενα τέχνης του κτήματος, καθώς και ο χριστουγεννιάτικος διάκοσμος με την έμπνευση της κ. Βαμβακάρη έκαναν τον χώρο μαγικό  και το art de la table των τραπεζιών ιδιαίτερο.

Σε διαφορετικά stations με ιδιαίτερο στήσιμο και εμφάνιση οι καλεσμένοι γεύτηκαν live pizza & live pasta στο Italian stationlive carpaccio, ceviche & carving στο Fish stationlive παρασκευές στο Salad stationιδιαίτερες κοπές όπως Tomahawk stone Greek Black Angus, Dry aged rib eye, Red Angus fillet mignion, Pata Negra French cut και Corn fed whole chicken στο Meat stationlive sushi και dumplings σε steamers στο Asian station και τέλος παραδοσιακό αρνάκι τσιγαριστό και πιλάφι, ντολμαδάκια, γιουβέτσι και πολλές ακόμα Ελληνικές γεύσεις στο Greek station. Ο executive chef Δημήτρης Σκαρμούτσος επιμελήθηκε με πολλή αγάπη και μεράκι τα εδέσματα των καλεσμένων.

Το γαστρονομικό ταξίδι ολοκληρώθηκε με γλυκές γεύσεις που οι καλεσμένοι απόλαυσαν στο Desserts station. Φυσικά δεν έλειπαν από το party ονειρικά cocktails με τόνους Χριστουγέννων που επιμελήθηκε ο Άρης Χατζηαντωνίου.