4) Γεννήθηκαν τα Δύο Πρώτα παιδιά στην Ελλάδα με την εφαρμογή Συστημάτων Τεχνητής Νοημοσύνης!

Τη γέννηση των πρώτων δύο παιδιών στην Ελλάδα μέσω της εφαρμογής τεχνολογιών Τεχνητής Νοημοσύνης (Artificial Intelligence) ανακοίνωσε η Institute of Life – ΙΑΣΩ.
Οι εφαρμογές Τεχνολογιών Τεχνητής Νοημοσύνης αποτελούν την πλέον υποσχόμενη μορφή σύγχρονης τεχνολογικής υποστήριξης και αναμένεται να αποκτήσουν κυρίαρχο ρόλο τα επόμενα χρόνια και στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή. Αξιολογούν ένα μεγάλο μέρος των χαρακτηριστικών κάθε εμβρύου μη ορατών στο ανθρώπινο μάτι και βοηθούν στην επιλογή του εμβρύου με τις μεγαλύτερες πιθανότητες εμφύτευσης, στο ενδομήτριο της υποψήφιας μητέρας, με ποσοστό
ακρίβειας που αγγίζει το 92,5%. Τα συστήματα αυτά αποτελούν πολύτιμο εργαλείο για τους έμπειρους εμβρυολόγους και ιατρούς και
βοηθούν ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις Υποβοηθούμενες Αναπαραγωγής. Ο συνδυασμός της εμπειρίας, του επαγγελματισμού και της προσήλωσης των ειδικών, με την αξιοποίηση των
πρωτοπόρων τεχνολογικών συστημάτων είναι αυτός που φέρνει τα κορυφαία και εντυπωσιακά αποτελέσματα.

info

Το Σύστημα Τεχνητής Νοημοσύνης ERICA (Embryo Ranking
Intelligent Classification Algorithm), που πρώτη στην Ελλάδα έφερε η Institute of Life – ΙΑΣΩ σε συνεργασία με την ομάδα του Jacques Cohen, μέσω της συλλογής μεγάλου όγκου δεδομένων, ανάλυσης εικόνας και έξυπνου λογισμικού, βοηθάει στη λήψη κρίσιμων αποφάσεων για τη διαδικασία διάγνωσης και θεραπείας των ζευγαριών.

 

Say Yes …and Get Impressed

Το πιο πρόωρο μωρό του κόσμου!

Είχε 0% πιθανότητες να επιβιώσει κι όμως ο Ρίτσαρντ έγινε ήρωας από τη στιγμή που γεννήθηκε!

Ο Ρίτσαρντ Σκοτ Γουίλιαμ Χάτσινσον γεννήθηκε πρόωρα μετά από επιπλοκές στην εγκυμοσύνη. Ούτε οι γιατροί του νοσοκομείου της Μινεσότα δεν πίστευαν ότι θα τα καταφέρει! Εκείνος, νικητής πριν ακόμα έρθει στον κόσμο, κατάφερε να διαψεύσει τα θλιβερά σενάρια και να σκορπίσει τη χαρά.

Χρειάστηκε να μείνει στο νοσκομείο περισσότερο από έξι μήνες. Ο μικρούλης, γεννημένος 131 μέρες πριν από την αναμενόμενη ημερομηνία τοκετού ζύγιζε λιγότερο από μισό κιλό – για την ακρίβεια 450 γραμμάρια- και ήταν τόσο μικροσκοπικός που χωρούσε στην παλάμη του ενός χεριού!

Στις 5 Ιουνίου ο Ρίτσαρντ, που βρίσκεται στο βιβλίο Γκίνες ως το πιο πρόωρο μωρό στον κόσμο, έκλεισε τον πρώτο χρόνο ζωής του και σκόρπισε απλόχερα χαμόγελα αισιοδοξίας!