Εσύ πόση αλήθεια αντέχεις;

Καλημέρα SayYesser!!!

Όλοι μας πιστεύω ανεξαιρέτως, όταν μας δίνεται η ευκαιρία βροντοφωνάζουμε πόσο πολύ αγαπάμε την αλήθεια και πόσο θα θέλαμε οι άλλοι να είναι ειλικρινείς απέναντι μας. Όμως πόσο σίγουρος είσαι ότι αντέχεις την αλήθεια; Όταν αυτό που θα ακούσεις είναι άβολο και ίσως οδυνηρό για σένα εξακολουθείς να είσαι έτοιμος να την ακούσεις; Η αλήθεια είναι σκληρή; Ναι. Η αλήθεια πονάει; Ναι. Η αλήθεια όμως είναι και ο μόνος τρόπος να βλέπεις την πραγματικότητα, όσο σκληρή και αν είναι και να πατάς γερά στα πόδια σου αφού μόλις το κατακτήσεις αυτό, η ύπαρξή σου δεν θα βασίζεται σε κολακείες, ψέματα και χάιδεμα αυτιών.

Άρα μόλις απέκτησες στη φαρέτρα σου ένα πολύ δυνατό όπλο: την πλήρη κατανόηση της κατάστασής σου και τη δύναμη να γνωρίζεις επακριβώς το πώς σε βλέπουν οι άλλοι αλλά και πώς βλέπεις εσύ τον εαυτό σου.

Και επειδή δεν γνώριζα, έψαξα, βρήκα και μοιράζομαι μαζί σου 4 από τις πιο άβολες αλήθειες που πρέπει να αποδεχτείς ώστε να γίνεις καλύτερος εσύ! Και εγώ!

Άρα: Σταμάτα να ασχολείσαι μόνο με τους άλλους και φρόντισε εσύ για σένα, ώστε κάθε μέρα να γίνεσαι εσύ όλο και καλύτερος άνθρωπος σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής σου.

2. Τα λόγια είναι άχρηστα χωρίς δράση

Άρα: Σταμάτα να σπαταλάς τον χρόνο, τόσο τον δικό σου αλλά και των γύρω σου. Ανάλαβε δράση και απόδειξε τα λόγια σου. Να θυμάσαι: τα λόγια είναι άχρηστα χωρίς δράση. Ρίσκαρε! Ξεκίνα!

3. Ναι, τα χρήματα είναι αναγκαία

Άρα: Σταμάτα να παραμελείς τη δύναμη του χρήματος και ξεκίνα να μαθαίνεις πώς να το χρησιμοποιείς προς όφελός σου. Μην σπαταλάς το εισόδημά σου σε επιπόλαια πράγματα και το πιο σημαντικό: ζήσε λίγο πιο κάτω από τις δυνατότητές σου. Έτσι μαθαίνεις πώς να χρησιμοποιείς τα χρήματα ώστε να λειτουργούν για σένα και όχι εναντίον σου στο μέλλον.