Οι λέξεις έχουν συνέπειες και η σιωπή επίσης…

Καλημέρα SayYesser!!!

Λένε πως κάθε λέξη έχει συνέπειες, θα μου επιτρέψεις όμως να προσθέσω πως και κάθε σιωπή επίσης.

Βέβαια, εγώ δεν είμαι ο σωστός άνθρωπος να σε καθοδηγήσω σε αυτό, καθώς θα μπορούσες να με πεις και παρορμητική. Όμως προς υπεράσπισή μου, η αλήθεια είναι πως όσες φορές έχω μιλήσει, μπορεί στιγμιαία να νιώθω άβολα, όμως σε βάθος χρόνου μόνο σε καλό μου έχει βγει.

Μιλώντας και υψώνοντας ανάστημα καθημερινά, συνειδητά, ακολουθώντας τις αρχές σου, σου γίνεται μία καλή συνήθεια και τρόπος ζωής. Δεν σου λέω να πας στα άκρα και να γίνεις αντιρρησίας συνείδησης και να λες απλά όχι για να το πεις, γιατί και αυτό καλό δεν το λες. Και όχι απλά δεν είναι καλό αλλά είναι εξαντλητικό, για σένα αλλά και για τους γύρω σου. Αυτό που σου προτείνω είναι να μιλάς ρε παιδί μου, αν κάτι σε απασχολεί να φροντίζεις να το λύνεις επιτόπου. Να μην το αφήνεις να σου γίνεται βραχνάς, γιατί βασικά υποβιβάζεις εσένα και τα θέλω σου, και έτσι με τη σιωπή σου και την καταπίεση που υφίστασαι δεν πρόκειται ποτέ να δημιουργήσεις καμία αληθινή σχέση και δεν πρόκειται ποτέ να νιώσεις κανένα αληθινό συναίσθημα.

Tip of the Day: Όλα είναι αλυσίδα, αν προσποιείσαι στον εαυτό σου, τότε θα υποκρίνεσαι και στους ανθρώπους γύρω σου και όλο αυτό θα καταλήξει σε ένα φαύλο κύκλο που θα σε καταπιεί. Οι λέξεις πονάνε, τα απωθημένα όμως κάνουν μεγαλύτερη ζημιά…