2)Γίνε ο απόλυτος κυρίαρχος!

Inventor Comfort MFVI32-18WFI

 

Inventor Σειρά Supreme SVI32-24WFI/ SVO32-24
Inventor King K1VI32-12WiFi 12000Btu

 

 

Μήπως ήρθε η ώρα να μπεις στον χώρο σου με άλλο αέρα;

Τα περισσότερα σπίτια και χώροι εργασίας διαθέτουν πλέον κλιματισμό. Το θέμα είναι τι κλιματιστικά έχουν…

Τεχνολογία που σας (εξ)υπηρετεί!

Το WiFi ήρθε για να κάνει τη διαφορά στην επιλογή κλιματιστικού. Ο λόγος; Οι μεγάλες δυνατότητες που σου δίνει στον χειρισμό. Γίνεσαι ο… ρυθμιστής της θερμοκρασίας του χώρου σου από όπου κι αν βρίσκεσαι. Πώς; Έχεις όλες τις λειτουργίες του κλιματιστικού διαθέσιμες στο tablet ή το smartphone με το πάτημα ενός κουμπιού και μόνη προϋπόθεση να έχεις internet.

 

Αντί να χειρίζεσαι το κλιματιστικό από το τηλεκοντρόλ, το χειρίζεσαι από το κινητό σου μέσω του app που κατεβάζεις δωρεάν. Τι σημαίνει αυτό στην καθημερινότητά σου; Γυρνάς σπίτι μετά από μία δύσκολη μέρα στη δουλειά και έξω έχει ακόμα πολλή ζέστη. Ε και; Μέσα έχει ήδη δροσιά!

Έχεις τη δυνατότητα να κάνεις πρόγραμμα για κάθε μέρα της εβδομάδας, ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου… Ε, τι άλλο θέλεις από ένα κλιματιστικό;

Τip

Μπορείς να συνδέσεις το κλιματιστικό με τη Siri, την Alexa ή το Google Assistant και να το ελέγχεις με φωνητικές εντολές. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα να θέσεις «alarms» αν η θερμοκρασία ξεπεράσει κάποιο όριο που έχεις θέσει.

 

Κερδίζεις τριπλά

Με την WiFi τεχνολογία κερδίζεις χρόνο, χρήμα και ενέργεια, ενώ ο απόλυτος έλεγχος βρίσκεται στα χέρια σου! Και φυσικά το κόστος αγοράς των κλιματιστικών με WiFi, σε σύγκριση με τα αντίστοιχα μοντέλα από τον ίδιο κατασκευαστή, χωρίς WiFi, είναι πλέον ελάχιστο, ενώ στο άμεσο μέλλον όλα τα κλιματιστικά θα προσφέρουν αυτή τη δυνατότητα.

 

Παρακολουθείς τους πάντες και τα πάντα!

Εκτός από τα προγράμματα που μπορείς να φτιάξεις, υπάρχουν και λειτουργίες παρακολούθησης… Δηλαδή, μπορείς να δεις πόσες ώρες έχεις χρησιμοποιήσει το κλιματιστικό μέσα στον τελευταίο μήνα, πόσο ρεύμα έχει καταναλώσει και τι χρήση κάνουν τα άλλα μέλη της οικογένειάς σου, πόση ώρα το ανάβουν και πότε.

 

Αν είσαι ξεχασιάρης…

Μην το σκεφτείς δεύτερη φορά. Αυτή η τεχνολογία φτιάχτηκε για σένα! Σου δίνει τη δυνατότητα να κλείσεις το κλιματιστικό από όπου κι αν βρίσκεσαι. Αν για παράδειγμα έφυγες από το σπίτι για τρελές διακοπές στο νησί των ανέμων και το άφησες αναμμένο… μην  αγχωθείς χωρίς λόγο!

Υ.Γ. Τη βαλίτσα θα πρέπει να την έχεις ετοιμάσει εσύ, δεν υπάρχει ακόμα τέτοια πρόβλεψη…

 

 

Ρίξτε μια ματιά…

Το Inventor Comfort MFVI32-18WFI  είναι ιδανικό για αποτελεσματική προστασία από μικρόβια, βακτήρια και ιούς, αισθήτηρα κίνησης ECOPILOT για ιδανική θερμοκρασία & εξοικονόμηση ενέργειας και εξαιρετική ποιότητα αέρα.

Η Inventor Σειρά Supreme SVI32-24WFI/ SVO32-24 με ιονιστή προσφέρει απόλυτα καθαρή ατμόσφαιρα στο χώρο σας, Ενεργειακή κλάση Α+++ , Λειτουργία Hotel Menu & Wi-Fi.

Το Inventor King K1VI32-12WiFi 12000Btu είναι κλιματιστικό σετ ενεργειακής κλάσης A+++ και διαθέτει φίλτρο τριπλής δράσης για την αποτροπή ανάπτυξης αλλεργιών και ασθενειών.

Δείτε όλη την γκάμα κλιματιστικών εδώ.

 

Και μερικά cool μυστικά…

Συνδυαστικά με το air condition μπορείτε να ενισχύσετε τη δροσερή ατμόσφαιρα του χώρου σας με απλά κολπάκια!

-Αφήστε τις ηλεκτρικές συσκευές να ξεκουραστούν

Οι ηλεκτρικές συσκευές όταν λειτουργούν εκπέμπουν θερμότητα και ανεβάζουν τη μέση θερμοκρασία του σπιτιού. Οκ, το ψυγείο είναι απολύτως απαραίτητο, αλλά μπορείτε να βάλετε πλυντήριο τις νυχτερινές ώρες. Και μην ανάβετε όλα τα φώτα χωρίς λόγο, γιατί συμβάλλουν στην αύξηση της θερμοκρασίας του χώρου.

-Κλείστε τις κουρτίνες, ανοίξτε τις πόρτες!

Έχοντας τις κουρτίνες ή τις περσίδες κλειστές κερδίζετε σε δροσιά. Αφήστε τις πόρτες του σπιτιού ανοιχτές (όχι τις εξώπορτες), για να κυκλοφορεί ο αέρας και να ανανεώνεται.

Tip

Οι κουρτίνες μπαμπού στην εξωτερική πλευρά του παραθύρου δίνουν στιλ και προσφέρουν σκίαση.