expert #18

It’s your summertime! R U Ready?

H ώρα των διακοπών και της ανεμελιάς πλησιάζει! Είτε έχετε κανονίσει να πάτε στη θάλασσα, είτε στο βουνό, είτε σε ξενοδοχείο, είτε στο εξοχικό, ένα είναι σίγουρο: πρέπει να πάτε σωστά προετοιμασμένοι και έτοιμοι για να ζήσετε την κάθε στιγμή χωρίς να αγχώνεστε για τίποτα!

Είμαστε expert και στις διακοπές γι’ αυτό καθήστε αναπαυτικά και κάνετε τα ΕΔΩ ΕΧΕΙ Ο ΣΗΜΑ ΤΣΕΚ  σας.

 

Πάνω απ’ όλα… να ‘μαστε όλοι καλά!

Απρόοπτα μπορεί να συμβούν σε χρόνο dt… Οι μέδουσες, οι σφήκες, οι μέλισσες, οι αχινοί ή ακόμα και οι λακκούβες δυστυχώς δεν μας προειδοποιούν ώστε να προσέχουμε!

Ένα kit με είδη πρώτης ανάγκης για την αντιμετώπιση μικροατυχημάτων και άλλων έκτακτων περιστατικών είναι απαραίτητο για όλους!

Πρέπει οπωσδήποτε να περιλαμβάνει τα κλασικά: οινόπνευμα, αντισηπτικό, οξυζενέ, φυσιολογικό ορό, αποστειρωμένες γάζες, βαμβάκι και τσιρότα. Ακόμα, ελαστικό επίδεσμο, αντισηπτικά μαντηλάκια, αμμωνία, αντισταμινικό και μαγειρική σόδα.

Μαγειρική σόδα: H σταρ του φετινού kit σας!

Η μαγειρική σόδα βοηθάει στο να μη δράσει η νευροτοξίνη, το δηλητήριο της μέδουσας, που προκαλεί τον πόνο, αλλά και μία σειρά ήπιων και σοβαρότερων αντιδράσεων. Καλό είναι να έχουμε μαζί μας ένα δοχείο όπου θα αναμείξουμε τη σκόνη σόδας με θαλασσινό νερό (αναλογία 1:1).

Και δεν τελειώσαμε…

«Να μην ξεχάσω» συνέχεια…

Θερμόμετρο, δάκρυα για ερεθισμένα μάτια, εντομοαπωθητικό, αντιβιοτική αλοιφή με κορτιζόνη, αντιπυρετικό-αναλγητικό σιρόπι, after sun επουλωτική κρέμα, σπρέι πάγου, ψαλιδάκι και μπατονέτες.

Ήλιε μου, φίλε μου!

Για να είναι ο ήλιος φίλος μας αυτό το καλοκαίρι, πρέπει να λάβουμε τα μέτρα μας. Όπως έλεγαν οι γιαγιάδες μας – και είχαν δίκιο- ο ήλιος μας βλέπει παντού, ακόμα κι όταν κολυμπάμε, ακόμα και όταν είμαστε κάτω από μία ομπρέλα. Οπότε δεν πάμε πουθενά χωρίς αντηλιακή προστασία!

Επιλέξτε το κατάλληλο για εσάς και για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ανάλογα με τον φωτότυπο της επιδερμίδας και τις ανάγκες που έχει ο καθένας.  Υπάρχουν κατάλληλα προϊόντα για βρέφη, για παιδιά, για όσους έχουν πολύ ευαίσθητο  ή/ και πολύ ανοιχτόχρωμο δέρμα.

Σημαντικό είναι να έχετε μαζί σας και after sun προϊόντα τα οποία συμβάλλουν στο να διατηρηθεί η επιδερμίδα απαλή και λαμπερή και φυσικά επαρκώς ενυδατωμένη. Η έκθεση στον ήλιο καθημερινά και για αρκετή ώρα αφυδατώνει την επιδερμίδα και μάλιστα πολύ πιο γρήγορα από όσο νομίζουμε!

Ήξερες ότι…

Ορισμένα από τα πιο αποτελεσματικά καταπραϋντικά συστατικά, που αποδεδειγμένα μειώνουν τις φλεγμονές από την ηλιακή ακτινοβολία, είναι η κουρκουμίνη, η πανθενόλη, ο ψευδάργυρος και η αλλαντοΐνη. Ακόμα, η αλόη έχει εξαιρετικές ενυδατικές ιδιότητες και το χαμομήλι ηρεμεί το δέρμα. Καταπραϋντική δράση έχει και το αγγούρι, το ροδάκινο, η λεβάντα, η ιτιά και η καλέντουλα.

 

Tips

– Προτιμήστε αδιάβροχα αντηλιακά για να έχουν περισσότερη διάρκεια προστατευτικής δράσης. Ωστόσο, μην παραλείπετε να ανανεώνετε το αντηλιακό σας, ειδικά αν εκτίθεστε αρκετή ώρα στον ήλιο.

– Μην ξεχνάτε τα μάτια, τα χείλη και τα μαλλιά σας! Συχνά ενώ βάζουμε αντηλιακό το πρόσωπο δεν φροντίζουμε να προστατεύσουμε τα μάτια μας και τα χείλη μας . Υπάρχουν πολλά προϊόντα που παρέχουν προστασία, ενυδάτωση , ενώ έχουν και αντιγηραντική δράση.  Φροντίζουμε να έχουμε στο νεσεσέρ μας και αντηλιακό μαλλιών! Εννοείται ότι τα γυαλιά και το καπέλο πρέπει να γίνουν οι κολλητοί σας κατά τη διάρκεια των διακοπών.

-Μην αφήνετε στο δέρμα σας το αλάτι της θάλασσας! Αν δεν αφαιρούμε το αλάτι από το δέρμα μας και το αφήνουμε για ώρες θεωρώντας ότι μας κάνει καλό, το δέρμα αφυδατώνεται, χάνει τη λάμψη του και γίνεται θαμπό και ξηρό.

 

Στην υπηρεσία της ομορφιάς σας…

Είτε είστε του «επιμελώς ατημέλητου» είτε σας αρέσει να κυκλοφορείτε «στην πένα» ακόμα και στις διακοπές, πρέπει να έχετε μαζί σας τον απαραίτητο beauty εξοπλισμό.

Μαλλιά ΤΣΕΚ (ΝΑ ΜΗ ΜΠΕΙ ΛΕΞΗ ΤΣΕΚ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΚΙ)

Σεσουάρ, χτένες, ισιωτικό μαλλιών, βούρτσες, σίδερο για μπούκλες, κουρευτική μηχανή είναι στα must.

Τip

Είναι σημαντικό να έχετε στο νεσεσέρ σας και ένα προστατευτικό σπρέι μαλλιών ενάντια στις φθορές που προκαλεί η θερμότητα στα μαλλιά. Τα προστατεύει από το σπάσιμο, την ψαλίδα, την αφυδάτωση και το φριζάρισμα.

Ήξερες ότι…

Το καθημερινό χτένισμα με τη βούρτσα είναι ένας τρόπος να διανέμονται τα φυσικά έλαια του τριχωτού της κεφαλής ομοιόμορφα στα μαλλιά. Έτσι,  παραμένουν φυσικά ενυδατωμένα. Επίσης, το χτένισμα συμβάλλει στην αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος που κάνει το τριχωτό της κεφαλής πιο υγιές.

Επιπρόσθετα, το μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής κάνει τα μαλλιά πιο πυκνά. Και μάλιστα περίπου 4 λεπτά μασάζ αρκούν σε κάθε λούσιμο! Σύμφωνα με μελέτες, το μασάζ του τριχωτού της κεφαλής μπορεί να βοηθήσει στη διαστολή των αιμοφόρων αγγείων κάτω από το δέρμα. Και κατ’ επέκταση αυτό μπορεί να οδηγήσει σε πιο πυκνά και δυνατά μαλλιά.

Ρίξτε μια ματιά…

Beurer Beauty HC35 Σεσουάρ Μαλλιών

https://www.expert-hellas.gr/shop/beurer-beauty-hc35-sesouar-mallion/

Beurer Beauty HC35 Σεσουάρ Μαλλιών με δυνατό μοτέρ των 2000W. Δημιουργεί μία εξαιρετικά ισχυρή ροή αέρα κάνοντας το στέγνωμα και το φορμάρισμα των μαλλιών σας εύκολο και γρήγορο.

Bellissima P3 3400 myPRO Σεσουάρ Μαλλιών

https://www.expert-hellas.gr/shop/bellissima-mypro-p3-3400/

Bellissima P3 3400 myPRO Σεσουάρ Μαλλιών με Air Diffuser στόμιο για σούπερ όγκο, κουμπί για cool shot και αποσπώμενο φίλτρο αέρα όπισθεν για εύκολο καθαρισμό.

Valera Swiss Silent Jet 8600 D RC Ionic Σεσουάρ

https://www.expert-hellas.gr/shop/valera-swiss-silent-jet-8600-d-rc-ionic/

Valera Swiss Silent Jet 8600 D RC Ionic επαγγελματικό σεσουάρ μαλλιών με AC μοτέρ 2400W, 3 αποσπώμενα εξαρτήματα και λειτουργία ιονισμού.

Remington AS8810 E51 Ηλ. Περιστρεφόμενη Βούρτσα Μαλλιών

https://www.expert-hellas.gr/shop/remington-as8810-e51-il-peristrefomeni-vourtsa-mallion/

Remington AS8810 E51 Ηλεκτρική Περιστρεφόμενη Βούρτσα Μαλλιών για ένα επαγγελματικό look χωρίς να χρειάζεστε ένα σεσουάρ και μία στρογγυλή βούρτσα.

 

Bellissima DF1 3000 myPRO Diffon Ceramic Φυσούνα

https://www.expert-hellas.gr/shop/bellissima-df1-3000-mypro-diffon-ceramic/

Bellissima DF1 3000 myPRO Diffon Ceramic Φυσούνα για απαλό στέγνωμα των μαλλιών με ταυτόχρονη ενίσχυση όγκου και φυσικής ελαστικότητας στις μπούκλες.

Bellissima B28 100 myPRO Steam Straightener Ισιωτική Μαλλιών

https://www.expert-hellas.gr/shop/bellissima-mypro-steam-straightener-b28-100/

Bellissima B28 100 myPRO Steam Straightener Ισιωτική Μαλλιών με τεχνολογία ατμού για μεγαλύτερη διάρκεια στο ίσιωμα, ιδανική για ενυδάτωση, anti-puffy και anti-frizz effect.

 

Περιποίηση δέρματος

Δεν είναι μόνο το αντηλιακό που πρέπει να έχουμε μαζί μας… Οι ενυδατικές κρέμες για πρόσωπο και σώμα επιβάλλονται! Όπως επίσης και η κρέμα ματιών.

Ρίξτε μια ματιά…

Beurer FC 96 Βούρτσα καθαρισμού προσώπου

https://www.expert-hellas.gr/shop/beurer-fc-96-vourtsa-katharismou-prosopou-doro-t/

Απαλός και λεπτομερής καθαρισμός για μια εμφανώς απαλή και λαμπερή επιδερμίδα. Με αυτό το πινέλο προσώπου, έχετε πάντα μια επισκόπηση της κατάστασης της μπαταρίας, της αλλαγής εξαρτήματος και της ταχύτητας χάρη στην οθόνη LCD.

Beurer BS 39 Φωτιζόμενος Καθρέφτης Καλλωπισμού / Powerbank

https://www.expert-hellas.gr/shop/beurer-bs-39/

Beurer BS 39 φωτιζόμενος καθρέφτης καλλωπισμού με Powerbank, καλώδιο micro USB για φόρτιση όταν βρίσκεστε εν κινήσει, οθόνη LED και χρόνο φόρτισης 4 ώρες.

 

Πάμε τώρα στο θέμα «αποτρίχωση». Η συμβουλή μας: Επενδύστε σε συσκευές που σας χαρίζουν απαλό δέρμα για καιρό για να απολαμβάνετε όσο γίνεται περισσότερο τις πιο ξέγνοιαστες μέρες της χρονιάς!

Ρίξτε μια ματιά…

Braun Silk-epil SE1170 Αποτριχωτική Μηχανή

https://gr.braun.com/el-gr/female-hair-removal/epilators/silk-epil-1  

ΤΟ ΛΙΝΚ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ!

Η Braun Silk-epil 1 αποτελεί το τέλειο παράδειγμα για απλότητα στην αποτρίχωση: αφαιρεί απαλά τις τρίχες από τη ρίζα, αφήνοντας το δέρμα σας απαλό για έως και 4 εβδομάδες.

Philips BRE285/00 Αποτριχωτική Μηχανή

https://www.expert-hellas.gr/shop/philips-bre285-00-apotrichotiki-michani-pink/

Εύκολη αποτρίχωση με τη Philips BRE285/00 Satinelle. Διαθέτει ενσωματωμένο φωτάκι Opti-Light και 7 αξεσουάρ.

Philips BRE710/00 Epilator Series 8000 Αποτριχωτική Μηχανή

https://www.expert-hellas.gr/shop/philips-bre710-00-epilator-series-8000-apotrichotiki-michani/

Η σειρά αποτριχωτικών συσκευών Philips Series 8000 προσφέρει ισχυρή αλλά ταυτόχρονα ήπια αποτρίχωση για απαλότητα στις γάμπες σε μόλις 10 λεπτά. Απολαύστε πλεονεκτήματα πέρα από μια απλή αποτρίχωση με τα έξτρα αξεσουάρ.

Το ρόφημα του καλοκαιριού σας!

Καλοκαίρι χωρίς καρπούζι δεν γίνεται… Γι’ αυτό σας προτείνουμε ένα τέλειο ρόφημα που χρειάζεται πολύ λίγα υλικά και θα σας αναζωογονήσει!

Δοκιμάστε το και διαδώστε το ελεύθερα!

Watermelon fantasy!

Θα χρειαστούμε:

  • 2 φλιτζάνια ψιλοκομμένο καρπούζι
  • 1/2 ψιλοκομμένο αγγούρι
  • 1 κ.σ. χυμό λεμονιού
  • 1 κ.σ. μέλι

 

    Πώς γίνεται:

Αφαιρούμε τους σπόρους και στη συνέχεια τοποθετούμε τα υλικά μας στο μπλέντερ, για να γίνει το μίγμα ομοιογενές. Αν θέλουμε προσθέτουμε παγάκια.

 

Ήξερες ότι…

Το καρπούζι  και το αγγούρι ενυδατώνουν και βοηθούν τον οργανισμό μας να αποβάλλει τις τοξίνες χάρη στην κιτρουλίνη που περιέχουν.

 

Let me entertain you!

Πριν φύγεις, μην ξεχάσεις τα αγαπημένα σου gadget και φυσικά αυτά που θέλουν τα παιδιά! Γιατί διακοπές χωρίς διασκέδαση… δεν είναι διακοπές. Ακουστικά, ηχεία, φορητή κονσόλα για gaming και… δες αυτά που σου προτείνουμε παρακάτω και δεν θα χάσεις!

Ρίξτε μια ματιά…

 

Huawei FreeBuds 4i Ακουστικά Earbuds White

https://www.expert-hellas.gr/shop/huawei-freebuds-4i-white/

Ακουστικά Earbuds Huawei FreeBuds 4i με τεχνολογία beamforming, 10 ώρες συνεχόμενης αναπαραγωγής μουσικής και δυναμικό πηνίο 10mm.

LG Tone Free FN4 Ασύρματα Ακουστικά In-Ear Black

https://www.expert-hellas.gr/shop/lg-tone-free-fn4-asyrmata-akoustika-in-ear-black/

Χάρη στον ήχο που σχεδίασε η Meridian, τα LG TONE Free FN4 αποδίδουν καθαρό ήχο που διασπάται στο χώρο. Όπου κι αν βρίσκεστε, ό,τι κι αν ακούτε, θα ζήσετε μια εμπειρία ήχου τόσο καθηλωτική, που θα ξεχάσετε ότι φοράτε ακουστικά.

 

Samsung Galaxy Buds 2 Ακουστικά Earbuds Black

https://www.expert-hellas.gr/shop/samsung-galaxy-buds-2-black/

Samsung Galaxy Buds 2 Black για έναν νέο κόσμο εμπειρίας ακρόασης με ισορροπημένο ήχο, άνετη εφαρμογή, κορυφαία τεχνολογία ενεργής ακύρωσης θορύβου (ANC) και απρόσκοπτη συνδεσιμότητα.

LG Tone Free FP9W True Wireless Earbuds White

https://www.expert-hellas.gr/shop/lg-tone-free-fp9w-true-wireless-earbuds-white/

LG Tone Free FP9W True Wireless Earbuds White με Bluetooth 5.2 που ελαχιστοποιεί τις απώλειες ήχου, ώστε να επιτυγχάνεται ακριβής αναπαραγωγή του πρωτότυπου ήχου.

 

JBL Tune 710BT, Over-ear Bluetooth Headphones, Multipoint

https://www.expert-hellas.gr/shop/jbl-tune-710bt-over-ear-bluetooth-headphones-multipoint-blue/

Ακουστικά Bluetooth JBL Tune 710BT με θρυλικό γεμάτο μπάσο ήχο της JBL, πανάλαφρο over-ear σχεδιασμό και 50 ώρες διάρκεια μπαταρίας.

JBL Tune 660NC Bluetooth Ακουστικά Headphones Rose

https://www.expert-hellas.gr/shop/jbl-tune-660nc-rose/

JBL Tune 660NC Bluetooth Ακουστικά Headphones Rose με 44 ώρες αυτονομίας μπαταρίας με χρήση Noise Cancelling και Hands-free κλήσεις και υποστήριξη Voice Assistant.

JBL JR310 Ακουστικά Κεφαλής Blue

https://www.expert-hellas.gr/shop/jbl-jr310-akoustika-kefalis-blue/

JBL JR310 Ακουστικά Κεφαλής Blue διαθέτουν όριο έντασης κάτω των 85dB και είναι εξοπλισμένα με μικρόφωνο, τηλεχειριστήριο και καλώδιο που δεν μπλέκεται, ώστε να εξασφαλίζουν την ορθή και ασφαλή χρήση από τους μικρούς μας φίλους.

 

LG XBOOM PL2 Bluetooth Speaker Black

https://www.expert-hellas.gr/shop/lg-xboom-pl2-bluetooth-speaker/

LG XBOOM PL2 Bluetooth Speaker Black έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας που φτάνει τις 10 ώρες, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε εξαιρετικό ήχο και δυνατά μπάσα με ισχύ 5W οπουδήποτε και αν είστε!

LG XBOOM PL7 Bluetooth Speaker Black

https://www.expert-hellas.gr/shop/lg-xboom-pl7-bluetooth-speaker/

LG XBOOM PL7 Bluetooth Speaker Black έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας που φτάνει τις 24 ώρες, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε εξαιρετικό ήχο και δυνατά μπάσα με ισχύ 30W οπουδήποτε και αν είστε!

AKAI SS022A-X6 Φορητό Ηχείο με Ενισχυτή & Μικρόφωνο

https://www.expert-hellas.gr/shop/akai-ss022a-x6-forito-icheio-me-enischyti-mikrofon/

AKAI SS022A-X6 φορητό ηχείο με ενισχυτή και μικρόφωνο, σύνδεση Bluetooth, ραδιόφωνο, ασύρματο μικρόφωνο, USB, είσοδο RCA και κάρτα SD.

 

Nintendo Switch HAD Red and Blue Joy-Con Κονσόλα

https://www.expert-hellas.gr/shop/nintendo-switch-had-rd-and-blue-joy-con/

Nintendo Switch HAD Red and Blue Joy-Con Κονσόλα με Multi-touch οθόνη 6.2” HD και μέγιστη ανάλυση 1080p60 (TV Mode), επεξεργαστή NVIDIA Tegra, τρία gaming modes για να διαλέξεις πως θα παίζεις και αυτονομία από 4.5 έως 9 ώρες.

Microsoft Xbox Series X 1TB Κονσόλα Gaming

https://www.expert-hellas.gr/shop/xbox-series-x-1tb/

Microsoft Xbox Series X 1TB Κονσόλα Gaming με πανίσχυρο οκταπύρηνο επεξεργαστή, GPU 12 teraflops και προηγμένη λειτουργία Quick Resume.

#GetReady to #HaveFun

#Summerdive into #happiness!!!