8)Reconnect: Το μεγαλύτερο event για την τεχνολογία έρχεται στην Αθήνα

Από τις 28 Σεπτεμβρίου έως την 1η Οκτωβρίου η Αθήνα -και πιο συγκεκριμένα η Αθηναϊκή Ριβιέρα- γίνεται το κέντρο του κόσμου της τεχνολογίας. Για τρείς ημέρες οι decision makers, οι κατασκευαστές, οι retailers και οι ειδικοί, όλοι οι άνθρωποι της αγοράς των ηλεκτρονικών ειδών θα συναντηθούν στο Grand Resort Lagonissi, στο πλαίσιο της έκθεσης Reconnect.

Η Reconnect είναι η πρώτη έκθεση του είδους που πραγματοποιείται κυριολεκτικά στην παραλία, δίπλα στη θάλασσα. Συνδυάζοντας τις state-of-the-art εγκαταστάσεις και το απίστευτο τοπίο της Αθηναϊκής Ριβιέρας, η Reconnect πραγματικά αλλάζει τα δεδομένα. Ένα διαφορετικό event με διεθνή ακτινοβολία και δυναμική, που καταργεί το δίλημμα “Business or Pleasure” καθώς συνδυάζει και τα δύο.

Μία εξαιρετική ευκαιρία για τον κόσμο της τεχνολογίας να συναντηθεί ξανά και να ενημερωθεί για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από πρώτο χέρι. Στρογγυλά τραπέζια συζητήσεων και ιδιωτικά meetings θα διοργανώνονται καθημερινά δημιουργώντας ευκαιρίες για ανταλλαγή απόψεων και networking.