10)Special Olympics Hellas: 18.800 Μαθητές και 120 Εκπαιδευτικές Μονάδες στο πρόγραμμα «Παίζουμε Μαζί. Μαθαίνουμε Μαζί.»

Όλα ξεκίνησαν το Μάιο του 2018, όταν το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ανακοίνωσε την 3ετή συνεργασία του με τα Special Olympics για την υποστήριξη του Εκπαιδευτικού Προγράμματος «Παίζουμε Μαζί. Μαθαίνουμε Μαζί» σε 14 χώρες: Ελλάδα, Βραζιλία, Χιλή, Κίνα, Αίγυπτο, Ινδία, Ινδονησία, Κένυα, Μεξικό, Μαρόκο, Ρωσία, Σερβία, Κινεζική Ταϊπέι και Τανζανία.
Στη διάρκεια των 3 ετών που ακολούθησαν έως και σήμερα, στο πλαίσιο του Προγράμματος, 4.300 μαθητές με και χωρίς νοητική αναπηρία και αθλητές των Special Olympics Hellas εκπαιδεύτηκαν και συμμετείχαν
μαζί, με ενθουσιασμό, σε ενταξιακές, αθλητικές δράσεις. Επιπρόσθετα, 14.500 μαθητές με και χωρίς νοητική αναπηρία και αθλητές των Special Olympics Hellas από όλη την Ελλάδα ενημερώθηκαν και μυήθηκαν στις
αξίες της συμπερίληψης και της ένταξης, συμμετείχαν σε ενταξιακές δράσεις ευρέος φάσματος και συνέβαλαν στις διοργανώσεις του Προγράμματος. Με την ολοκλήρωση της τριετίας, 120 εκπαιδευτικές μονάδες και φορείς ειδικής αγωγής στην Ελλάδα πιστοποιήθηκαν από τα Special Olympics Hellas ως Σχολεία Ενταξιακού Αθλητισμού.