11)Το πρόγραμμα ‘’Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια’’ της Κωτσόβολος, 2 φορές χρυσό στα Hellenic Responsible Business Awards 2021

Στο πλαίσιο του 6ου Hellenic Responsible Business Awards, την Πέμπτη 1η Ιουλίου 2021 στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των βραβείων σε επιχειρήσεις που προωθούν τις αξίες της Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας και επενδύουν στη Βιώσιμη Ανάπτυξη. Η Κωτσόβολος διακρίθηκε, ανάμεσα σε άλλες μεγάλες εταιρείες της αγοράς, με δύο χρυσά βραβεία για το πρόγραμμα «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» στις κατηγορίες Purpose και Προσβασιμότητα.

Η ανάγκη να γίνει η τεχνολογία προσβάσιμη για όλους τους ανθρώπους, έχει γίνει βασικός σκοπός της Κωτσόβολος. Με τη δημιουργία του προγράμματος «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια», η εταιρεία δίνει την υπόσχεση να ενδυναμώσει τους ανθρώπους για μία καλύτερη ζωή. Πολλές συσκευές και  αμέτρητα χαρακτηριστικά τους, γίνονται σύμμαχος στην καθημερινότητα όλων. Η τεχνολογία εξελίσσεται για να βοηθά όλους τους ανθρώπους και η Κωτσόβολος στοχεύει να δημιουργήσει  τις προϋποθέσεις για να προσφέρει τεχνολογία χωρίς περιορισμούς.